У прокат виходить фільм Олівера Стоуна "Сноуден" Новини компаній

У прокат виходить фільм Олівера Стоуна "Сноуден"

Головний герой у виконанні Джозефа Гордона Левітта мріяв продовжити сімейну традицію і присвятити своє життя служінню Батьківщині.

На великі екрани виходить політичний трилер Олівера Стоуна "Сноуден", що розповідає про колишнього співробітника АНБ Едварда Сноуденом, який виступив із сенсаційним викриттям.

Фільм заснований на реальних подіях, а також книгах "Файли Сноудена: Історія найрозшуківанішої людини в світі" Люка Гардінга і "Час спрута", яку написав відомий російський адвокат Анатолій Кучерена.

Головний герой у виконанні Джозефа-Гордона Левітта мріяв продовжити сімейну традицію і присвятити своє життя служінню Батьківщині. Він  вірив в уряд США і підтримував антитерористичну програму. На зорі його кар'єри у спецслужбах ніхто, навіть він сам, не міг би припустити, що саме він, Едвард Сноуден, зробить найбільше викриття у світовій історії, оприлюднивши секретні документи, що стосуються тотального стеження США за своїми громадянами та громадянами інших держав. Відкривши світові очі на правду, він назавжди закрив для себе двері у щасливе майбутнє: відмовився від кар'єри, коханої дівчини і батьківщини, яка назвала його зрадником.

Також у фільмі зіграли Шейлін Вудлі та Ніколас Кейдж.

Не пропустіть прем'єру в українських кінотеатрах 15 вересня.

Наступна публікація