У Росії хочуть зірвати прем'єру нового фільму Зеленського

У Росії хочуть зірвати прем'єру нового фільму Зеленського

У Росії хочуть зірвати прем'єру нового фільму Зеленського

У РФ хочуть зірвати показ стрічки Зеленського / Фото: elle.ua

Так звані активісти виступають з закликом "Сходив на фільм Зеленського – заплатив за вбивство дитини Донбасу".

У Росії розгорнувся справжній скандал навколо нового фільму студії "Квартал 95" "8 найкращих побачень" із Володимиром Зеленським та Вірою Брежнєвою у головних ролях.

Так звані активісти називають Зеленського "шоуменом-русофобом" і закликають заборонити показ нової стрічки "Кварталу".

У Мережі вже навіть активно поширюють заклик "Сходив на фільм Зеленського – заплатив за вбивство дитини Донбасу". Окрім того, "активісти" наголошують, що ті гроші, які шоумен отримає з прокату стрічки у РФ, він витратить на допомогу АТО, пише kp.ru

До бойкоту прем'єри фільму, яка, до слова, має відбутися сьогодні о 18:00 за київським часом, долучився й депутат Держдуми Сергій Обухов. Він звернувся до генерального прокурора Росії Юрія Чайки і голови Слідчого комітету Олександра Бастрикіна.

У депутатському запиті, зокрема, йдеться "про припинення фінансування громадянином України Володимиром Зеленським злочинної військової операції українських силовиків проти жителів Донбасу, в тому числі за рахунок доходів від кінопрокату фільмів з його участю в Росії".

"Стрічка продовжує серію кінокартин з однотипними назвами ("8 перших побачень","8 нових побачень"), одним з акторів і сценаристів яких є Зеленський. Їхні сукупні касові збори склали без малого $ 15 млн", - наголошується в документі.

Депутат вважає неприйнятним той факт, щоб "кошти російських глядачів знову були спрямовані Зеленським на фінансування злочинної операції проти самопроголошених ДНР і ЛНР".

Зауважимо, що за даними прес-служби "Студії Квартал 95" Зеленський не приїде на прем'єру фільму у Москву і навіть не збирався.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація