У Росії "вбили" Андрія Макаревича

У Росії "вбили" Андрія Макаревича

Макаревича "поховали" на одному з сайтів

Інформація про смерть музиканта з'явилася на сайті одного з музичних фестивалів у РФ.

Користувачів Мережі шокувала новина про смерть фронтмена гурту "Машина времени" Андрія Макаревича, який відмовився співати на фестивалі в Росії.

Відповідна інформація з'явилася на сайті Грушинського фестивалю авторської пісні. На головній сторінці сайту розмістили чорно-біле фото Макаревича з чорною стрічкою з правого боку. Зображення було підписано:

"Друзі, змушені повідомити вам сумну новину, сьогодні вночі помер великий радянський і російський музикант, співак, поет і просто хороша людина Андрій Макаревич. За словами його родичів, він був убитий сьогодні у власному під'їзді", - говорилося в повідомленні.

Макаревича "поховали" на одному з сайтів / Фото: grushinka.ru

На щастя, ця інформація виявилася фейковою. Її спростував прес-секретар Андрія Макаревича Антон Чернін.

"Загалом, сайт Грушинський зламали якісь ідіоти. Нормальні люди такого вішати не будуть. Більше що, нічого в країні не відбувається? Більше у нас говорити нема про що?" - зазначив Чернін.

Своєю чергою президент Грушинського клубу Борис Кейльман назвав злом сайту фестивалю бандитизмом.

"Це жахливий випадок, досконалий бандитизм якийсь. Думаю, що той, хто це зробив, повинен за це нести відповідальність", - заявив Кейльман.

Юрист Грушинського клубу Вадим Усков повідомив, що поліція вже шукає хакерів, які повідомили про смерть Макаревича на сайті Грушинського фестивалю.

Нагадаємо, Макаревич заспівав сумну пісню про обдуреного солдата і веселу про пропагандистів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація