У США підліток знайшов гаманець "Тора" та отримав неочікувану нагороду

У США підліток знайшов гаманець "Тора" та отримав неочікувану нагороду

У США підліток знайшов гаманець "Тора" та отримав неочікувану нагороду

Підлітка запросили на шоу / Фото: Instagram/theellenshow

Хлопець отримав сюрприз на відомому американському шоу. 

Американський підліток отримав 10 тисяч доларів за те, що повернув актору Крісу Хемсворту його гаманець.

Хемсворт, відомий за стрічками "Месники" та "Білосніжка і мисливець", під час обіду із родиною у Лос-Анджелесі, загубив свій гаманець, пише Mashable.

Однак, на щастя для австралійського актора, його знайшов 17-річний підліток Трістін Будзинь-Бейкер.

"Мамо, ти знаєш, хто це? Ми ж знайшли гаманець Тора!", - розповів пізніше хлопець про те, як виявив знахідку.

Чесний хлопець, зрозумівши, кому належить гаманець, написав листа до менеджера Хемсворта та повернув знахідку актору, який саме мав бути гостем на шоу Еллен ДеДженерес.

Хлопця разом із батьками запросили на шоу як нагороду за гідний вчинок. Однак, на цьому сюрпризи для юнака не закінчилися. 

Будзинь-Бейкера запросили приєднатися до Хемсворта на сцені та актор вручив йому нагороду за знахідку.

"Я думав, він буде порожнім, однак уся готівка була на місці, тому я хочу віддати тобі гроші – тут трохи більше", - пояснив Хемсворт хлопцю.

Однак на цьому "Тор" не зупинився та написав рекомендаційного листа до спільноти скаутів, до яких належить Будзинь-Бейкер, із проханням вручити йому найвищу нагороду за чесність хлопця.

До слова, головний подарунок чекав на підлітка у самому кінці. Ведуча шоу ДеДженерес особисто нагородила його 10 тисячами доларів, подякувавши Будзинь-Бейкеру за те, що він "такий чесний хлопець". 

Нагадаємо, що раніше зірка стрічки "Тор", актор Кріс Хемсворт, у якого в березні народилися двійнята, був визнаний найсексуальнішим чоловіком за версією журналу People. Сором'язливий Кріс щодо свого звання пожартував, що тепер він може сказати дружині, що більше може не мити посуд та не міняти підгузки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація