У SunSay прокоментували "підтримку" артистом сепаратистів та "стару" пісню на "Євробаченні"

У SunSay прокоментували "підтримку" артистом сепаратистів та "стару" пісню на "Євробаченні"

У SunSay відхрестилися від підтримки сепаратистів / Фото: http://sunsaymusic.com/

PR-менеджер музиканта запевнила ТСН.ua, що інформація, яка з'явилася у пресі, - неправдива.

Скандал, який розгорівся навколо одного з фіналістів нацвідбору на "Євробачення 2016" Андрія Запорожця (SunSay), не має під собою основи.

Про це в ексклюзивному коментарі сайту ТСН.ua заявила PR-менеджер музиканта Ксенія Шагова. Менеджер SunSay пояснила, що артист дотримався правил конкурсу "Євробачення" і його пісня з'явилася в ефірах радіостанцій вчасно.

"Пісня була написана, звичайно, раніше, але офіційний реліз треку, як і йдеться у правилах "Євробачення", що композиція має з'явитися не раніше 1 вересня, була представлена вчасно. У нас 30 вересня 2015 року відбувся офіційний реліз композиції у тому вигляді, в якому вона є зараз - російською мовою, з аранжуванням Євгена Філатова (Maneken). І пісня англійською мовою, тобто вже з іншим текстом і з цим аранжуванням, Андрій на "Євробачення" готував вперше", - прокоментувала Шагова.

"Музикант може написати пісню і п'ять років тому. А цілісний твір, ви можете побачити на SoundCloud, у наших соцмережах, в Інтернеті, - цілісний твір був презентований 30 вересня 2015 року", - ще раз наголосила PR-менеджер Запорожця.

Стосовно того, що SunSay начебто підтримує сепаратистів, Шагова також категорично заявила, що це не так.

"Андрій не підтримує сепаратистів, боюся, що він не знає, на який паблік він підписаний. Ймовірно, це паблік, який раніше називався інакше, Андрій на нього підписався, приміром, п'ять років тому. Я абсолютно впевнена, що Андрій неактивний користувач соцмереж. І така інформація… Так, напевно, людям-заздрісникам хотілося б, щоб Андрій підтримував сепаратистів. Але це не так. Я офіційно можу вам підтвердити, що Андрій не підтримує сепаратистів і не знає про існування цього пабліку. Не тому що він там дурний, чи живе в іншому вимірі. Може, через неуважність", - пояснила Шагова.

Нагадаємо, що раніше у Facebook блогер Мирослав Олешко написав, що SunSay підтримує сепаратистів.

"SunSay або Андрій Запорожець, який хоче поїхати від України на "Євробачення", підписаний на паблік "Новоросії" і виступає активно в окупованому Криму", - повідомив блогер.

Нагадаємо, SunSay своїм виступом у нацвідборі "Євробачення" підняв Руслану із суддівського крісла.

Повʼязані теми:

Наступна публікація