Учасниці "Голос.Діти-3" підготували для MONATIK несподіваний сюрприз

В ефірі "1+1" пройшов другий епізод "сліпих прослуховувань" проекту.

Дитячий вокальний проект "Голос.Діти-3", який успішно стартував на телеканалі "1+1" минулої неділі, продовжує нарощувати показники телеперегляду. Другий епізод "сліпих прослуховувань" "Голос.Діти-3" став найбільш рейтинговим телевізійним продуктом на українському ТБ з початку осіннього сезону. Рейтинг програми за аудиторією 18-54 (Україна) склав 7.3%, за 18-54 (50К +) - 6.1%, частка, відповідно, 19.6%/18.0%.

Боротьба між тренерами Тіною Кароль, Потапом і MONATIK за кращі дитячі голоси країни ще більше загострилася. Практично під час кожного виступу талановитих учасників, тренери натискали заповітні червоні кнопки.

13-річного Влада Фенічка з Полтави за лаштунками проекту інші учасники одразу ж назвали "українським Джастіном Бібером" за сучасну подачу і вокал. Своїм проникливим виконанням пісні John Legend "All of me" він розвернув крісла Тіни Кароль та MONATIK.

"Немає слів, ти надзвичайно добре заспівав, це було дуже музично. Ти той хлопець, за якого я б відправила смс", - зізналася Тіна Кароль.

Влад став учасником команди "монатіків".

А 9-річну Валерію Лисенко з Києва всі знайомі називають маленьким бардом. Незважаючи на свій юний вік, Лера співає під гітару пісні на вірші Булата Окуджави і по-дорослому розмірковує про життя. Акомпанує Лера собі на "укулеле" - гавайському щипковому музичному інструменті. Маленька рудоволоса співачка прийшла на проект "Голос.Діти-3" і виконала пісню Семена Каца "С тучки на тучку", щоб бардівська пісня знову стала популярною. Одразу два тренера розвернули свої крісла до Лєри - MONATIK і Тіна Кароль, яка також виконала з дівчинкою на сцені пісню Вахтанга Кікабідзе "Виноградная косточка". Своїм тренером дівчинка обрала MONATIK.

Вперше на проекті "Голос.Діти" виступили одразу троє учасників. Тріо "Smile" запалили глядацьку залу кавером на пісню Ріанни "Umbrella". Катя, Даша і Катрін своїм виступом розвернули крісло Тіни Кароль. Але не залишили без подарунків і інших тренерів - для MONATIK дівчата підготували драйвовий танець, попросивши його підспівати їм пісню "Выходной".

12-річна Дара Село прийшла на проект "Голос.Діти", тому що тут тренери будуть оцінювати виключно її вокал, а не зовнішність.

Дівчинка комплексує через високий зріст і регулярно терпить глузування своїх однолітків з цього приводу. Дара вибрала пісню "Човен" групи "Один в каное", яку виконала настільки проникливо, що MONATIK розвернув своє крісло і не зміг стримати сліз.

"Як же я Вас чекав. Ви викликали в мене сльози своїм виконанням, - зізнався MONATIK. - Зріст ніколи не був головним, важливим є те, що всередині - душевність, людяність".

Зворушлива 8-річна Саша Мироненко з села Чубинське Київської області виконанням пісні Христини Соловій "Тримай" розвернула крісла Тіни Кароль та MONATIK, який і став тренером дівчинки.

Справжня боротьба між тренерами розгорнулася за зірку проекту "Маленькі гіганти" Сашка Подоляна з села Гибалівка Вінницької області. Талант хлопчика відзначив знаменитий італійський тенор Робертіно Лореті, запросивши його виступити разом на сольних концертах у Києві.

На сцені "Голос.Діти-3"Сашко виконав відому пісню "Caruso", розвернувши одразу три крісла, а своїм тренером обрав Тіну Кароль.

Хто став учасником команд Тіна Кароль, Потапа і MONATIK можна дізнатися на сайті.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" 2 жовтня стартує "рік "голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Повʼязані теми:

Наступна публікація