Учасники проекту "Переможці" та Соломія Вітвіцька екстремалили на карпатських водоспадах

Українські герої відпочили в горах.

Учасники соціального мультимедійного проекту "Переможці" Андрій Забігайло, Олексій Замирко і Олексій Аванесян отримали сертифікати на відпочинок в Карпатах на відкриття проекту у Києві. Герої прийняли запрошення ресторатора і готельєра Івана Гаврона і провели відпустку в мальовничих Карпатах, зупинившись в Romantik Spa Hotel (місто-курот Яремче).

Нагадаємо, що "Переможці" - спільний проект ТСН та журналу VIVA!, який розповідає і привертає увагу до дивовижних історій бійців АТО і волонтерів. Вони втратили кінцівки під час бойових дій на Сході України, але не втратили сили духу, мужності і вміння отримувати від життя задоволення. Хлопці ще раз довели, що і з ними можна вести повноцінний активний спосіб життя. Разом з куратором проекту телеведучою Соломією Вітвіцькою герої АТО каталися на квадроциклах, ловили рибу, підіймалися на гірські вершини. А, крім того, відвідали мальовничі карпатські водоспади – Гук і Манявский скит.

"Для мене особисто важливо підтримувати подібні проекти, - каже Іван Гаврон, - давати можливість воїнам, які воювали на Сході України і були поранені, захищаючи нашу країну, відпочити, зайнятися спортом, насолодитися чистим гірським повітрям".

Учасники проекту залишилися задоволені можливістю побувати в Карпатах. "Дружня атмосфера, смачна їжа, уважний господар, дуже ввічливий персонал готелю – забезпечили нам комфортний відпочинок, - говорить Олексій Аванесян, - у нас враження, що ми побували в Європі".

"Вже кілька місяців ми представляємо фотовиставки "Переможці" у різних містах України і світу, - каже куратор проекту, волонтер і ведуча новин ТСН ("1+1") Соломія Вітвіцька, - я до сих пір кожен раз дивуюся неймовірній енергії наших Героїв. У Карпатах ми з учасниками проекту відвідали два водоспади - Гук та Манявський. До останнього хлопці два кілометри пройшли на протезах по камінню і річках. Люди, які були на межі життя і смерті, зараз c особливою гостротою смакують життя, а нам усім варто брати з них приклад!".

Виставку "Переможці" вже показали в Києві, Дніпропетровську і Харкові. Проект отримав позитивні відгуки на міжнародному рівні, зокрема, в Канаді, Бельгії і Франції. Кошти від продажу журналу з історіями життя Переможців направлені на розвиток сучасного протезування в Україні та вирішення питань безбар'єрності міст, створення повноцінних умов життя для людей з інвалідністю. На презентації виставки "Переможці", яка зараз відбувається в Івано-Франківську Іван Гаврон вручив сертифікати на проживання в Romantik Spa Hotel ще трьом учасникам проекту – Назару Барилку, Владиславу Кузнецову, Юрію Весельскому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація