Усміхнена Соломія Вітвіцька показала, як займається спортом

Усміхнена Соломія Вітвіцька показала, як займається спортом

Усміхнена Соломія Вітвіцька показала, як займається спортом

Фото: ТСН.ua

Ведуча ТСН приєднається до благодійного марафону заради здійснення дитячих мрій.

Зірка каналу "1+1" та ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка верхи на коні знялася у ефектній чорно-білій фотосесії, стала спортсменкою.

Соломія стане учасницею благодійного марафону заради втілення в життя мрії маленької Софійки Жиліної в рамках Wizz Air Kyiv City Marathon.

Дівчинка народилася на Донеччині, їй 11 років. Родина змушена була полишити домівку через війну. У дівчинки рідкісна хвороба - нейрофіброматоз, що вразила кістки та нерви. Права ніжка у Софійки коротша за іншу на 12 см. Це спричиняє біль при ходьбі, викривлення хребта й іншої ноги. Ця маленька дівчинка уже перенесла понад 30 операцій.

Софія мріє стати телеведучою, фотомоделлю і мати багато красивого взуття замість важких ортопедичних черевиків. Попри хворобу, дівчина навчилась грати на фортепіано, малювати, записалась у дитячу школу телеведучих і фотомоделей.

 Її чарівність і талант помітили та запропонували провести кілька дитячих програм на місцевому телебаченні. Надважливо для Софійки провести складну операцію по встановленню нового ортезу, яка коштує 15 000 євро.

Благодійний марафон вже стартував насправді! Скласти компанію зірковим спортсменам зможе кожен, хто долучиться до благодійної акції навіть "з дивану". Зробити це наразі просто: необхідно просто перейти за посиланням та зробити пожертву на одній із сторінок улюбленої зірки (від 1+1 медіа бігтимуть 12 знаменитостей).

Фото: ТСН.ua

Сторінка Соломії Вітвіцької – за посиланням.

Ведуча ТСН старанно готується до забігу та відпрацьовує виснажливі тренування із Людмилою Міняйло, котра, до речі, також долучилася до марафону.

Навіть під час виконання вправ Соля залишається усміхненою, що видно із спортивних світлин зірки.

"Ми тренуємось і готуємось до марафону дев'ятого жовтня! Ми дуже прагнемо допомогти цій гарненькій дівчинці здійснити мрію! Софійка переїхала з Донеччини через війну та окупацію.

Вірю, вона обов'язково стане телеведучою, на шляху до мрії хвороба. Їй потрібна операція і можливо ортез!

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Для нас з Вами здійснити цю мрію легко! Перекажіть 50-100 грн за лінком нижче. Залюбки читатиму ваші імена у листі тих, хто підтримали Софійку! Пам'ятайте, добро завжди повертається!" - написала Соломія на власній сторінці у мікроблозі.

Нагадаємо, серед зіркової команди 1+1 медіа у благодійному марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon є ведучі програми "ПроФутбол" на каналі 2+2, Олександра Лобода та Ігор Циганик, ведучі "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч, Людмила Барбір та Марина Леончук, ведучі ранкової програми "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко та Олександр Попов, ведучі ТСН – Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко, ведуча рубрики "Міста. Мій путівник" в "Сніданку" Наталка Щука, а також – тренер Вітвіцької – Людмила Міняйло. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація