В епіцентрі скандалу: одіозного Паніна засуджують за заняття сексом із собакою

В епіцентрі скандалу: одіозного Паніна засуджують за заняття сексом із собакою

В епіцентрі скандалу: одіозного Паніна засуджують за заняття сексом із собакою

Актор заперечує свою присутність на відео.

Одіозний актор Олексій Панін вчергове втрапив у гучну історію: зявилася інформація про те, що нібито він займався сексом із собакою.

Суть питання полягає в тому, що видання НТВ повідомило: скандаліст знявся у відео для дорослих з молодою дівчиною.

 А поруч зі знаменитим актором і його коханкою - собака. І те, що робить артист з псом, показувати просто не можна, зазначає канал.

Суспільно-політична діячка Ірина Волинець обурена побаченими кадрами.

"Мені як голові Національного батьківського комітету принесли це відео. І після того, що я побачила на цьому відео, я вважаю, що цю людину потрібно ізолювати від суспільства ", - говорить вона.

Тим часом, коли вчинок і персона Паніна активно засуджуються у Мережі, сам актор навідріз відмовляєтья від своєї присутності у відео.

"До мене дійшли чутки, що знімається одна відома скандальна телепрограма, в якій зібрані всі гидоти, які про мене коли-небудь звучали. Але там ще будуть показані речі, які навіть у мене не вкладаються в голові. Мабуть, це помста, оскільки нещодавно в останній момент я відмовився брати участь в іншій програмі цього телеканалу", - розповів актор "Комсомольськой правде".

За словами зірки, він більше не хоче пов'язувати своє ім'я із брудними історіями.

"Я був на гастролях, мені пообіцяли великі гроші за знімання. Вони були готові доправити мене до Москви і потім повернути на гастролі. Від самого початку мене насторожив цей поспіх. Але я погодився, оскільки мене підкупив гонорар. До мене приїхала знімальна група, щоб зробити попереднє німання. І знову вони стали піднімати питання, які мені нецікаво обговорювати: скандали, секс і так далі. Дуже примітивні і дешеві теми. Так, дійсно в моєму житті були скандали, але це вже в минулому. Я вибачився за свої некоректні витівки і згадувати про них не хочу", - зауважив Олексій в коментарі "Комсомольской правде".

Панін впевнено заявляє, що на представленому відео із заняттям сексом із собакою – не він.

"Передача була направлена на те, щоб облити мене брудом. А в фіналі шоу вони заявили, що я займаюся сексом з собаками! Нібито в студії навіть показали відео, на якому за цією справою зображений чоловік, схожий на мене. Я це відео не дивився і не збираюся, тому що я про себе все прекрасно знаю, до мене цей жах не має стосунку. Але на тілі цієї людини не було татуювань, яких у мене досить багато. Ясна річ, що це банальний монтаж і підстава.

Знаю тільки одне: мене звинувачували в педофілії, тепер в зоофілії, а далі що? Мене звинуватять в тому, що я зґвалтував гуманоїдів з Марса?", - підсумував актор свій коментар стосовно  скандальної програми.

Зазначимо, на думку Олексія Паніна ця історія є помстою колишньої дружини та матері його доньки Нюсі.  

Програма "Говорим и показываем" із Паніним все ж таки вийшла в ефір та спричинила шквал обговорень його персони. У своєму коментарі скандаліст обіцяв звернутися до суду, якщо передача таки буде оприлюднена.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація