В міліції напад на Джеджулу вважають розправою або помстою

В міліції напад на Джеджулу вважають розправою або помстою

В міліції вважають, що Джеджулу побили аби помститися

Підполковник у відставці прокоментував можливі мотиви зловмисників.

Напад та жорстоке побиття ведучого Андрія Джеджули сьогодні шокувало абсолютно весь медіапростір.

В міліції вже з'ясовують, кому було потрібно так вчинити з Андрієм, проте правоохоронні органи мають сумнів щодо того, що Джеджулу хотіли вбити, як стверджує сам ведучий. В МВС вже відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство.

"Цей факт зареєстрований в Єдиний реєстр Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві. Зараз міліція опитує свідків, очевидців і розшукує підозрюваних. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за двома статтями: 296, ч.4 (хуліганство) і 121, ч.1 (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Винуватцям загрожує до 8 років в'язниці", - прокоментували у столичній міліції, пише "Комсомольская правда".

А от підполковник у відставці Геннадій Столяр має свою думку стосовно інциденту. Він вважає, що таким чином хтось хотів помститися, або залякати ведучого, але не вбити.

"Люди, які завідомо йдуть на вбивство, ніколи не стануть бити заточками і молотками свою жертву по ногах. Враховуючи що екзекуція відбувається на очах у свідків. Вони б завдали пару смертельних ударів і пішли. Це чистої води розправа, помста, або залякування. Ці хлопці своїм вчинком щось сказали Джеджулі. А от що напевно знає тільки Андрій", - впевнений Столяр.

У свою чергу Андрій Джеджула у коментарі сайту ТСН.ua вже поділився своєю версією того, хто з ним міг таке вчинити. Ведучий переконаний, що таким чином з ним хотіла розправитися екс-кохана Санта Дімопулос, з якою у Андрія конфлікт через сина.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Джеджула показав важкі забої і розповів кого підозрює у нападі

Джеджула показав важкі забої і розповів кого підозрює у нападі

Повʼязані теми:

Наступна публікація