В житті вони ще більші, ніж на фото – Седюк про сідниці Кардашян

В житті вони ще більші, ніж на фото – Седюк про сідниці Кардашян

Фото: Getty Images

Скандальний журналіст пояснив, навіщо поцілував попу зірки реаліті-шоу.

Одіозний журналіст Віталій Седюк поцілував сідниці зірки реаліті-шоу Кім Кардашян на знак протесту.

Про це він розповів ТСН.uа.

"Я протестував проти її несправжньої попи, закликаючи Кім та її сім'ю рекламувати справжню красу, оскільки за ними стежать молоді дівчата", - сказав пранкер.

За словами Седюка, він випадково натрапив на Кардашян і не планував її атакувати.

"Я ходив по місту з морозивом і шукав безкоштовний вай фай. Знайшов біля дорогого відомого в Парижі ресторану "l'avenue". Сиджу на стільці, коли раптом навколо зібралися папарацці і під'їхала Кім Кардашян. Ну я подумав, що це знак. Я, чесно, не знав, що вона там буде і не збирався нічого робити", - каже журналіст.

Віталій Седюк розповідає, що в житті сідниці Кім Кардашян більші, ніж на фото, але все одно вони йому не подобаються.

"Що стосується попи - я люблю натуральні, тому нічого особливого там не відчув. Можу порівняти п'яту точки Кім хіба що з подушкою, з великою водною подушкою. У житті її сідниці ще більші, ніж на фото", - каже він.

Седюк відзначив охоронця Кардашян, якого зірка назвала крутим. "Охорона Кім, як завжди, була грубою зі мною", - зазначив скандальний журналіст.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли Віталій Седюк кидається на Кім Кардашян. Вперше це сталося два роки тому на Тижні високої моди в Парижі. Коли Кім виходила з машини, пранкер кинувся на неї і спробував повалити на землю. Журналіста зупинили охоронці Кардашян: вони відтягнули його в бік. Седюка заарештували.

Повʼязані теми:

Наступна публікація