Вагітна Ангеліна Завальська показала округлий животик у зворушливій сімейній фотосесії

Зірка розповіла про перебіг другого "цікавого" стану.

Українська співачка Ангеліна Завальська, яка вдруге вагітна, насолоджується материнством та готується до народження другого малюка.

Артистка та її чоловік Олександр Колодій поділилися із Viva подробицями виховання первістка Кирила.

Подружжя та їхній дворічний син залюбки позували фотокамерам у милій сімейній фотосесії. На світлинах добре видно кругленький животик майбутньої вдруге мами.

Як виявилося, Ангеліна – зовсім не примхлива вагітна.

"Дивно, але друга вагітність протікає так само, як і перша, - за настроєм, самопочуттям. Все легко і без особливих проблем. У мене немає перепадів настрою і примх, я не замовляю серед ночі мочених яблук", - зізналася співачка.

Її коханий додав, що показувати характер коханій особливо немає коли, оскільки вона постійно занята сином.

Ангеліна та Олександр – "продвинуті" батьки, які досконало вивчили асортимент дитячих товарів та іграшок. Проте, співачка наголошує, що марнотратство їй не притаманне.

"З досвідом з'явилося більше практичності. Ну і, звичайно ж, багато перейде від Кірюши. Просто спочатку ми не знали, що йому сподобається. Тільки з часом стали розбиратися в його смаках", - зауважила зірка про поширений перехід речей від старших діток до молодших.

Подружжя підкреслило, що, попри батьківство, знаходять час одне для одного.

Крім того, Ангеліна зазначила, що сподівається на те, що їхній із Олександром первісток не ревнуватиме маму із татом до братика або сестрички.

"Звичайно, ми йому розповідаємо, запитуємо: "Де дитинка?" - Він показує на животик. Тобто ніби як знає. А наскільки усвідомлює. Знаєш, дуже здорово збіглося, що у моєї сестри народився синочок, якому зараз чотири місяці. Кірюша раніше ніколи не бачив таких малюків, спочатку поставився до нього насторожено, навіть ревнував, але потім звик. Я рада, що, спілкуючись з молодшим братиком, він має можливість звикнути до думки, що він не один - поруч є ще малюки. Сподіваюся, сильно ревнувати не буде, принаймні, ми намагатимемося, щоб з появою другої дитини Кирило не почувався обділеним увагою", - підкреслила Завальська.

Нагадаємо, молода матуся та сестра Ангеліни Завальської, Анна, розсекретила стать своєї дитини.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація