Вагітна Олена Кравець обмовилась, що, ймовірно, чекає не на одну дитину

Вагітна Олена Кравець обмовилась, що, ймовірно, чекає не на одну дитину

Навіть при надії зірка продовжує активне життя та опікується новими проектами.

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець попри вагітність не сидить вдома, а продовжує опікуватись різноманітними проектами та навіть сама водить своє авто. Про це вона розповіла у "Сніданку з 1+1".

Зіркова красуня зізналась, що вся родина з радісним хвилюванням очікує на появу поповнення та обмовилась, що дитина може народитись не одна.

"Я намагаюсь не переживати. Я дала собі установку – все буде добре. Старша донька страшно чекає на появу нового члена родини. Нових членів родини. Тому ми всі налаштовані дуже тепло. Намагаємось зайвий раз не нагнітати", - сказала зірка.

Також у прямому ефірі "кварталівка" презентувала своє нове започаткування – лінію одягу для вагітних, яку розробляє разом із одним із брендів одягу. Кравець розповіла, що все примірює на себе – і точно знає, що цей одяг для вагітних буде найкращим, й після народження дитини його можна продовжувати носити.

А вже після ефіру у "Сніданок з 1+1 Talks" на каналі програми у Facebook Олена переповіла свій діалог з донькою: "Маша мене питає: "А ти будеш мені давати їх носити?". Я кажу: "Маша, звичайно, ти ще встигнеш стомитися".

Нагадаємо, нещодавно Сергій Сивохо розмістив у соцмережі фото, де вони з Оленою Кравець міряються животами. "Кварталівка" зауважила у "Сніданку", що ці фото їй не дуже подобаються, та й фотографуватись у своєму стані їй подобається дедалі менше.

Олена Кравець розповіла про свою вагітність

Олена Кравець розповіла про свою вагітність

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація