Вагітна Ольга Фреймут засвітила чималий животик на UFW

Ведуча однією з перших оцінила ескізи нової колекції ювелірних прикрас від Zarina.

Зірка каналу "1+1", ведуча реаліті-шоу "На ножах" Ольга Фреймут, яка вдруге готується стати мамою, завітала на Український тиждень моди.

Фреймут побувала на презентації ескізів нової осінньої колекції вишуканих ювелірних прикрас від Zarina.

Зауважимо, що Ольга є амбасадором модного ювелірного бренду.

Для заходу Фреймут обрала образ lady in black. Чорна сукня підкреслила струнку фігуру Ольги та її помітно округлений животик. За словами ведучої, прикраси від модного бренду принесли їй щастя

"Рік із Zarina став для мене талісманним. Прикраси від цього Дому виявилися "на щастя". Під час знімань ювелірні вироби надавали впевненості; метаморфози торкнулися й особистого життя . Хочу всім побажати не відмовляти собі у щасті від Zarina...", - сказала Ольга.

Фреймут завітала на презентацію ескізів нової колекції від Zarina / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Також на презентації були присутні Влада Литовченко, Анжеліка Рудницька, Ірина Данилевська та багато інших.

До слова, у нову колекцію Zarina увійдуть як класичні сережки видовженої форми, так і асиметричні, з використанням багетної форми огранювання діамантів, каблучки, браслети з елементами, які можна від'єднувати та доповнювати, інкрустовані різнокольоровим коштовним камінням.

Прикраси нової колекції бренду грають всіма переливами веселки – червоні рубіни, зелені смарагди, сині сапфіри, жовті діаманти, блакитні топази та фіолетові аметисти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація