Вакарчук, Дорн, Кароль та Потап розсекретили, кого візьмуть у свої команди "Голосу країни-6"

Зіркові тренери шоу назвали власні критерії відбору учасників.

Уже цієї неділі, 28-го лютого, о 21:00 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра шостого сезону головного вокального шоу України "Голос країни".

У тренерські крісла проекту сяде "платинова четвірка" - Іван Дорн, Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук. Потрапити до них в команди мріють тисячі вокалістів, але пощастить лише деяким з них. Тренери "Голосу країни - 6" зізналися, хто здатний розгорнути їх крісла під час сліпих прослуховувань.

Популярний музикант Іван Дорн у шостому сезоні "Голосу країни" буде вперше здійснювати "вибір наосліп":

"Складно передбачити, які голоси мене зачеплять, але я точно знаю, що вони повинні бути "смачними". Якщо зачепило, значить це "мій" голос, не зачепило - значить не "мій". Напевно, щоб я розвернув своє крісло, я повинен відчути внутрішню гармонію".

У свою чергу кращий продюсер України 2015 року Потап розповів, що у шостому сезоні буде шукати оригінальні голоси.

"Я завжди шукаю приємні і цікаві тембри, голоси з родзинкою, з таким собі "уламочком", і в той же час що-небудь животрепетне, що чіпляє душу, - коментує він. - Все-таки голос унікальна фішка: спробуйте під час передачі, коли виходить вокаліст, закрити очі і побути на нашому місці. Уявіть собі, що ви його не бачите, зрозумійте, наскільки це важко".

Тіна Кароль, підопічний якої переміг у минулому сезоні "Голосу країни", зізнається:

"Я розвертаю своє крісло до тих, хто дійсно гідний цього. Кожен раз, коли я натискаю кнопку, перш за все, хочу відзначити талант учасника, підтримати його і таким чином подякувати за те, що він класно заспівав на цій сцені".

А лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який займе тренерське крісло вчетверте, зазначає:

"Якщо раніше я ще намагався виділити якісь критерії, наприклад, кількісні, якісні, гендерні, вокальні, музичні, то зараз мені все одно, з яких країн учасники, якої статі, і яку музику виконуватимуть. Для мене в цьому сезоні існує тільки один принцип - подобається або не подобається".

Зауважимо, у шостому сезоні "Голосу країни" візьмуть участь вокалісти з різних країн світу, які володіють не тільки потужним голосом, а й власним музичним світоглядом. Музикантів зі всього світу приваблює різноманітність репертуару, основну частину якого цього року складатиме українська музика.

Крім того, в "Голосі країни-6" глядачі стануть ще ближчими до проекту і зможуть спостерігати за процесом створення шоу.

Вони побачать весь масштабний знімальний процес зсередини, познайомляться з командою проекту, дізнаються, про що говорять тренери, коли вимикаються камери, побачать, як готуються ведучі до виходу на сцену в своїх гримерках, і відчують, що переживають учасники перед тим, як їх голос почує вся країна.

Нагадаємо, стиліст "1+1" розкрила секрети створення образів ведучих і тренерів "Голосу країни-6".

Повʼязані теми:

Наступна публікація