Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва одружилися два роки тому – очевидець

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва одружилися два роки тому – очевидець

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва одружилися два роки тому – очевидець

Про одруження зірок розповів голуб'ятник.

Поки шанувальники зіркової пари Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої розмірковують, чи побралися вони, очевидець вже підтвердив цю інформацію.

Так, голуб'ятник, який працює поряд з Кутузівським РАЦСом і бачив не одне зіркове весілля, Дмитро Кулаков, розповів, що артисти дійсно одружилися.

За словами Кулакова, це було два роки тому, пише StarHit.

"Два роки тому на їхньому торжестві з Альбіною Джанабаєвою майже не було гостей, тільки пара-трійка друзів. По всьому було видно, що Меладзе не хоче привертати до себе увагу - в будівлю він увійшов, озираючись на всі боки. Я вирішив не підходити до нього і просто дивився", - згадав голуб'ятник.

Дмитро згадав, що налякав Меладзе. Оскільки співак хотів, щоб все відбулося тихо, голуб'ятник, який за ним з Альбіною спостерігав, нашорошив артиста

"Валерій на мене несхвально поглядав, при цьому щось говорив друзям. А після розпису вони одразу пішли до виходу, тоді Валерій і зовсім прискорив крок, побіг до машини, тримаючи за руку Альбіну. Я нічого не зрозумів ... "Що це з ним?" - питаю у робітниць РАЦСу. Виявилося, що Валерій вирішив, що я фотограф, стою тут заради ексклюзивних світлин з його весілля", - розговорився Кулаков.

Нагадаємо, нещодавно Джанабаєва і Меладзе вперше прикрасили обкладинку глянцю. Пара позувала для російського журналу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація