Ванесса Параді зіграє журналіста у фільмі про війну в Україні

Ванесса Параді зіграє журналіста у фільмі про війну в Україні

Фото: Getty Images

Саме заради участі у цій стрічці зірка приїздила до Києва минулого року.

Приїзд голлівудської зірки та екс-дружини Джонні Деппа до Києва у грудні 2016-го року викликав неабиякий ажіотаж у Мережі.

Як було відомо тоді ТСН.ua, Параді була у столиці на зніманнях фільму. Наразі зявилися подробиці її ролі.

Видання Variety повідомляє, що Параді бере участь у фільмі литовського режисера Шарунас Бартаса "Іній", який спільно створюють Литва, Франція, Україна та Польща. У ньому вона зіграє роль військової журналістки, зазначається у Національній Спілці Кінематографістів України.

Фото: Олександа Бречко/Facebook

За сюжетом молодому литовському хлопцю Рокасу одного дня випадає несподівана можливість побувати в Україні та побачити – і зрозуміти – справжню окупацію і війну. Разом із гуманітарним конвоєм він прямує з Литви до України, де доля зводить його із двома військовими журналістами (одного із них грає Ванесса Параді). Реальність виявляється набагато жорстокішою за романтичні уявлення молодого литовця, кидаючи його у вир війни.

Фото: Олександа Бречко/Facebook

19 жовтня 2016 року Держкіно уклало контракт про надання державної підтримки фільму "Іній" розміром 11 млн 480 тис. грн. Угоду було підписано із продюсерським центром "Інсайт Медіа". Раніше проект отримав підтримку Міністерства культури Литви і Литовського фільмового центру на суму 644 тис. євро. Загальна вартість фільму – 39 млн 900 тис. грн.

Зауважимо, що стрічка "Іній" стала переможцем восьмого пітчингу Держкіно. Фільм є спільним виробництвом України, Литви та Франції. Режисером картини став литовський режисер Шарунас Бартас. З української сторони продюсерами "Інею" стали Олена Єршова і Володимир Філіппов, з литовської – Jurga Dikciuviene, з французької – Janja Kralj. 

Нагадаємо, у грудні Ванесса Параді пробула у Києві протягом декількох днів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація