"Вавилон 13" представив трейлер нового фільму про Майдан

"Вавилон 13" представив трейлер нового фільму про Майдан

Головний герой - студент-активіст Євромайдану / Фото: УНІАН

Прем'єра "Бранців" запланована на 25 лютого.

Об'єднання кінематографістів "Вавилон 13" опублікувало трейлер нового повнометражного документального фільму про Майдан. 

У фільмі "Бранці" Володимира Тихого йдеться про студента, який брав участь у протестах на Майдані в лютому 2014 року. 20 лютого він взяв у полон солдата ВВ, який був дуже схожим на нього.

Після завершення протестів, він вирішив відшукати свого бранця. Натомість зустрів бійця-добровольця, який "зберігає таємницю, що може підірвати режим хиткого перемир'я і розпалити справжню революцію".

Фільм можна буде подивитися в українських кінотеатрах з 25 лютого. Прем'єра запланована на річницю трагічних подій на Майдані.

Раніше канал "1+1" та творче об'єднання "Вавилон 13" презентували цикл фільмів про Євромайдан - "Зима, що нас змінила". Його особливістю є те, що всі фільми зняті різними кінематографістами, які перебували у вирі подій. Прем'єра циклу на каналі "1+1" відбулася 3 квітня 2014 року до сороковин за вбитими у протистоянні на вулиці Інститутській у Києві. Згодом фільми презентували також у США. 

Цикл складається з семи фільмів: "Небесна сотня", "Перша смерть", "Коктейлі Грушевського", "Межигір'я. Батіна хата", "Самооборона", "Пожежа у Будинку Профспілок" та "Автомайдан".

Повʼязані теми:

Наступна публікація