Вдруге вагітна "НЕАНГЕЛ" Слава пожалілася на жахливий токсикоз на Мальдівах

Вдруге вагітна "НЕАНГЕЛ" Слава пожалілася на  жахливий токсикоз на Мальдівах

"НЕАНГЕЛА" Славу мучить токсикоз / Фото: instagram.com/babaslavka

Артистка зізналася, що її вагітність протікає непросто.

Солістка дівочого гурту "НЕАНГЕЛИ" Слава, яка поділилася зворушливими знімками із підрослим сином зізналася, що токсикоз "переслідував" її під час обох вагітностей.

Зірка опублікувала на своїй сторінці у мікроблозі пляжне фото з Мальдів та підкріпила його відвертою розповіддю про свої "цікаві стани".

"Мальдіви. Здавалося, немає нічого прекраснішого, ніж опинитися з коханим чоловіком там, де кожний день наповнений спокоєм та коханням. Після того, як ми прилетіли, нас зустріло сонце, надзвичайної краси вода і токсикоз. Тоді я ще не знала, що саме зі мною відбувалося та звинувачувала у всьому акліматизацію чи кухарів, які, як мені здавалося, хотіли мене отруїти", - зазначила Слава під знімком.

Артистка поділилася своїми засобами від неприємного супроводу вагітності – нудоти.

"Під час першої вагітності я рятувалася зеленими яблуками та кефіром. Два чи три тижні - і можна було сміливо починати відкладати жирові запаси, вже отримуючи від цього задоволення. Під час другої вагітності мені нічого, окрім абсорбентів не допомагало і тривала ця вся прелюдія близько півтора місяця. Про їжу я і думати не могла, зовні вона також мене не вражала", - наголосила співачка.

Слава поділилася подробицями протікання вагітностей / Фото: instagram.com/babaslavka

Крім того, Слава запитала у своїх підписниць про хід їхніх вагітностей та попросила поділитися особливими методами боротьби із токсикозом.

Нагадаємо, Слава з "НЕАНГЕЛІВ" знялася в новому кліпі на п'ятому місяці вагітності.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація