Ведучий Чистоnews Гагарін показав Зеленського та Анатоліча в молодості

Ведучий Чистоnews Гагарін показав Зеленського та Анатоліча в молодості

Телеведучий поділився раритетними світлинами своєї молодості.

Український телеведучий проектів "Чистоnews", "Ліга сміху" та шоумен Артем Гагарін поділився пам'ятними світлинами молодості на своїй особистій сторінці в Facebook.

Телеведучий написав пост з привітанням на честь дня народження своєї дружини Ірини, в якому зібрав найяскравіші фото різних років їхнього спільного життя. На знімках можна було побачити і молодих майбутніх зірок українського шоу-бізнесу.

Серед фотографій, якими поділився Гагарін, є фото з Володимиром Зеленським. В день, що зображений на цьому знімку, Володимир якраз святкував весілля зі своєю дружиною Оленою. За геолокацією можна визначити, що фото було зроблено в Кривому Розі. На фото також присутня дружина Артема Гагаріна.

Володимир Зеленський (другий праворуч)

А ось на другому знімку можна впізнати ведучого програми "Сніданок з 1+1" Анатолія Анатоліча в молодості. На фотографії зображена і сестра Артема Ірина Пікалова.

Анатолій Анатоліч (ліворуч)

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Артем Гагарін відсвяткував 14 років спільного життя зі своєю дружиною. З цієї нагоди телеведучий влаштував романтичний вечір на одному з київських хмарочосів і "побудував" там тимчасовий ресторан.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація