Відчайдушний романтик Віталька вирушив на пошуки свого щастя

Відчайдушний романтик Віталька вирушив на пошуки свого щастя

Віталька поїхав шукати свою любов до Грузії / Фото: прес-служба Вітальки

І він вирішив почати з сонячної Грузії.

Зовсім нещодавно Віталька презентував концертну програму, а половина туру Україною вже позаду.

Невтомний романтик встиг відвідати Житомир, Обухів, Кіровоград, Олександрію, Мукачеве і багато інших міст.

А на одному з його концертів, зовсім несподівано для всіх, під пісню "Просто делай все, чтоб она сказала "Да", одружилася пара. Віталька так розчулився, що навіть пообіцяв знижку на виступ на їхньому весіллі. Однак на цьому його пригоди не завершилися.

Якось пізно ввечері, повертаючись після чергового надихаючого концерту, невтомний романтик поглянув на зоряне небо і завмер. В одну мить Віталька раптом усвідомив, що пари під його пісні знайомляться, закохуються, одружуються, а він досі не знає, де його єдина і неповторна.

"Найголовніше для мене – любити і бути коханим. І якщо я досі не знайшов свого щастя на Батьківщині, то настав час шукати його в іншому місці. Наприклад, у сонячній Грузії. Я впевнений, що в цій країні українську харизму і чарівність гідно оцінять, і я повернуся повний сил, натхнення і, звичайно ж, з коханою", - говорить Віталька.

Нагадаємо, що Віталька випустив дебютний альбом "Я буду счастливым", в який увійшли 13 пісень, включаючи сингли "Просто делай все, чтобы она сказала "да", "Поматросила і бросила" тощо.

Повʼязані теми:

Наступна публікація