Вірастюку почали погрожувати через відео про іменний номер Бобула

Вірастюку почали погрожувати через відео про іменний номер Бобула

Вірастюку почали погрожувати через відео про іменний номер Бобула

Користувачі інтернету та артисти розділилися на тих, хто сміється, і тих, хто обурюється.

Іво Бобул та Василь Вірастюк побили горщики. Відео, яке український силань днями зафільмував у Чернівцях в іменному номері Бобула та виклав на своїй сторінці у соцмережі, неабияк образило артиста, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ролик уже набрав більше 50 тисяч переглядів та сотні коментарів. Вірастюк зізнається, що досі шокований побаченим. Каже, все дуже дивне та смішне, тому рука автоматично потягнулася за телефоном. "Я відкрив двері – і бачу щось надзвичайне! Тому що дійсно цей номер вражає. Я зразу вийшов і все експромтом... Над чим ми більше посміхалися – це над дизайном", - розповів силань.

Операторські здібності Вірастюка головний герой відеоролика не оцінив. Зіркові ж колеги у своїх думках розділилися. Одні жарт Вірастюка вважають дотепним, інші – витівку стронгмена засуджують. Найбільш обурені прихильники Бобула взагалі вважають, що за таке треба карати. Мовляв, це не жарт, а справжнісінький кримінал.

Іва Бобул образився на Вірастюка через відео з іменного номера співака

Іва Бобул образився на Вірастюка через відео з іменного номера співака

Бачив відео і давній приятель Бобула – Павло Зібров. Він вважає, що Вірастюк невдало пожартував, але й Бобул теж перегнув занадто серйозною реакцією на відео. Тож шукати винних немає сенсу. "Я думаю, Іво, вам треба зустрітися з Василем, випити по сто грам, обійнятися, поцілуватися. Він герой, ти герой", - каже співак.

Жарти жартами, а відео – своє зробило, кажуть колеги. Ймовірно, після перегляду охочих полежати на ліжку Бобула збільшиться. А це, каже Сумська, того варте. Енергетика легенди, зізнається, присутня всюди. "Шокована була настільки, що Іво наснився мені вночі. І прийшов саме в тому костюмі, який був під склом. Це був шок – такий привід Іво Бобула, який прийшов до мене уві сні, ще на ньому був такий корсет, щільно затягнутий", - зізналася актриса.

А поки інтернет-спільнота знайомиться з улюбленими речами в номері Бобула в режимі онлайн, автор відео сподівається, його творчість Бобул усе ж таки зрозуміє. "Якщо ви уважно подивитися це відео, ви не побачите там жодного слова образи. Як я собі думаю, ви повинні були з гумором віднестися до цього, адже я не перший і не останній, хто сміється над кимось", - пояснює Вірастюк.

Кореспондент ТСН Вікторія Дмитренко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація