Вирвали з контексту: Мадонна пояснила свою лайку на адресу Трампа

Вирвали з контексту: Мадонна пояснила свою лайку на адресу Трампа

Фото: Reuters

Мовляв, її слова були метафорою.

Американська співачка Мадонна у власному Instagram заявила, що деякі ЗМІ спотворили її промову, присвячену інавгурації нового президента США Дональда Трампа. Промову співачка виголосила в центрі Вашингтона, куди на масовий мітинг зійшлися майже півмільйона людей протестувати проти політики та сексистських висловлювань проти жінок Трампа. Промову Мадонни й сам мітинг у прямому ефірі показували кілька провідних телеканалів.

"Я б хотіла прояснити кілька дуже важливих речей. Я не жорстока людина, я не виступаю за насильство і важливо, щоб люди почули і зрозуміли мій виступ у всій його повноті, а не одну фразу, грубо вирвану з контексту", - написала вона пізніше у соціальній мережі.

На її думку, її слова були метафорою, а сама вона запропонувала два погляди на поточні події – "повний надії" і "повний люті і образ".

Мадонна переконана, що вважає любов єдино вірним шляхом для того, щоб змінити стан речей на краще, проте визнала, що сама відчувала лють під час виступу.

"Для наших недоброзичливців, які наполягають на тому, що цей марш ніколи і ні до чого не призведе. Пішли ви...", - вилаялася вона перед багаотисячною аудиторією у Вашингтоні.

Нагадаємо, раніше Мадонна світлиною без трусів підтвердила свою участь у марші проти Трампа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація