Віталій Козловський став хрещеним батьком вчетверте

Віталій Козловський став хрещеним батьком вчетверте

Козловський похрестив сина свого друга / Фото: etoday.ru

Артист хрестив сина своїх близьких друзів.

Цими вихідними український співак Віталій Козловський, який заступився за Макаревича, знову став хрещеним татом.

За словами зірки, у нього зі старим другом був задум - хто першим стане батьком, той того і кличе в хрещені

"Ми знайомі вже багато років, і колись домовилися: у кого з нас першого з'явиться дитина, той і запросить другого бути хрещеним. Минуло майже 10 років, народився маленький Платон - і я виконав свою обіцянку", - розповідає Віталій.

Хрестини відбулися в невеликій затишній церкві в Києво-Печерській Лаврі. Всі присутні були здивовані тим, наскільки вміло Віталій обходиться з малюком - сповиває, переодягає, заколисує.

Козловський похрестив сина свого друга / Фото: etoday.ru

Насправді у артиста вже чималий досвід: тримісячний Платон став четвертим хрещеником Віталія, до цього артист хрестив дівчаток - Вероніку, Софію та Магдалену. І, наскільки дозволяє його щільний графік, приділяє малюкам час і з задоволенням виконує всі обов'язки хрещеного тата.

"Крім відповідальності за свою творчість, свою команду, свою сім'ю, я у відповіді за своїх хрещених дітей. Хочеться приділяти увагу, турбуватися, дарувати подарунки, бути для них підтримкою. Найголовніше - щоб дітки були здорові і щасливі!" - сказав артист.

Нагадаємо, в серпні Козловський з Макаревичем побував у місцях бойових дій на Сході України. Разом з рок-легендою в зону АТО вирушили українські артисти.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі vk.com/tsnglamur

Повʼязані теми:

Наступна публікація