Влучні жарти, струнка Кравець та уквітчана Тіна Кароль: "Квартал 95" зібрав аншлаговий зал у столиці

У Палаці "Україна" відбулися знімання "Вечірнього кварталу".

Черговий концерт студії "Квартал 95" зібрав повний зал столичного Палацу "Україна": 25-го жовтня відбулися знімання "Вечірнього кварталу".

Вдалий гумор та зіркові гості "зробили свою справу" та протягом двох із половиною годин розважали глядачів актуальними жартами, серед іншого і на соціальну тематику, і яскравими виступами.

Зокрема, на сцені заспівала Тіна Кароль у сукні зі свого нещодавнього кліпу "Твої гріхи". Крім того, тренер проектів "Голос.Діти-3" та "Голос країни - 7" поспілкувалася із донькою Євгена Кошового.

Виступ 8-річної Варі Кошової, учасниці шоу "Голос.Діти" неабияк порадував гостей вечора.

Декларації посадовців, космічне подорожчання комуналки та останні скандали шоу-бізнесу. Цьому буде присвячений новий сезон "Вечірнього кварталу". Найбільше дістанеться – комунальним реформаторам.

Серед іншого, запрошені на вечір селебрітіс зізналися, скільки грошей щомісяця витрачають на комуналку.

Після своїх виступів зірки ділилися із пресою новинами та творчими планами. Зокрема, грузинська співачка Нані Брегвадзе із донькою Екою Мамаладзе розповіли про київський концерт, який 27-го жовтня дадуть у столичному концерт-холі.

Тіна Кароль похизувалася успіхами свого сина Веніаміна, котрий навчається в Англії. Зірка наголосила: багато в чому вона дослухається до порад хлопця.

Своїм виступом порадував глядачів яскравий гурт The Hardkiss, який нещодавно відсвяткував 5-річчя двома шоу у столиці.

Фронтвумен колективу Юлія Саніна поділилася із сайтом ТСН.ua творчими планами.

"Ми вже замислюємося над семиріччям гурту. Дивуватимемо масштабами, все одно є куди рости. Звичайно, те, що ми зробили декілька днів тому, такий масштаб, в Україні зустрічається рідко, але є куди крокувати", - зазначила зірка, додавши, що вони не подавали заявки на участь у "Євробаченні 2017".

Двічі матуся Ірина Білик із задоволенням доглядає за маленьким Табрізом, пишається успіхами старшого сина-студента Гліба. Зірка зізнається: без допомоги нянь було б неймовірно складно. Дуже порадував артистку приїзд на шоу її шанувальників із незвичними подарунками. Серед іншого, Білик подарували гроно калини.

Загалом, шоу "кварталівців" вдалося цілком у їхньому стилі: музичним, смішним та актуальним, із кумедними номерами про найвідоміших політиків.

Справжнім здивуванням для глядачів став монолог "нетверезого" Зеленського, в котрому він звернувся до усіх "ображених" на нього політиків.

Телеверсію концерту глядачі зможуть побачити в ефірі "1+1".

Нагадаємо, зірка Студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, як повертає форму після пологів. Участь у вчорашньому концерті була її першою появою у "Вечірньому кварталі" з часу виходу з декрету.

Скільки платять за комуналку зірки українського шоу-бізнесу

Скільки платять за комуналку зірки українського шоу-бізнесу

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація