Волочкова заявила, що Макаревича "заносить"

Волочкова заявила, що Макаревича "заносить"

Волочкова розкритикувала Макаревича / Фото: wxii12.com

Скандальна балерина збирається з гастролями на Донбас.

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка їздила з майстер-класами в окупований Крим, вже нагострила лижі на Донбас.

Окрім того, зірка розкритикувала Андрія Макаревича, який відчайдушно підтримує українців. Волочкова заявила, що Макаревича "заносить".

"Його, мені здається, дуже сильно заносить", - заявила білявка.

А далі балерина взялася переконувати, що вона - патріот:

"Я патріот Росії, своєї країни. Я виросла тут, здобула освіту. Я не уявляю своє життя в іншій країні, тому що я тут ще не все зробила...".

Також Волочкова розповіла, що вже наступного місяця її побачать на Донбасі. А поїхати туди, за словами балерини, її підштовхнув улюблений байкер Путіна "Хірург".

"У Донецьку зараз дуже непроста ситуація. Тому замість того, щоб сумувати разом з усіма, мені здається, краще подарувати людям трохи позитиву, поспілкуватися", - пояснила Волочкова.

Окрім того смілива Волочкова зауважила, що ї її не хвилює реакція України на донецькі концерти:

"Мені взагалі все одно, як вони відреагують. Мені важливо, як відреагують ті люди, для яких я буду танцювати, співати, як відреагують діти Донецька, яких я запрошу до участі в своєму концерті".

Нагадаємо, що минулоріч Анастасія Волчокова потрапила в скандал, назвавши Валерію та Пригожина, які виступили на підтримку Росії, "політичними повіями". Однак згодом артистка змінила свою думку і стала "патріоткою" РФ. Волочкова почала їздити з концертами до окупованого Криму і тепер збирається на Донбас. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація