Володимир Горянський розповів, чим дивують його "Маленькі гіганти"

Актор у захваті від конкурсантів.

Зірковий наставник шоу "Маленькі гіганти", яке покаже дітей-індиго, Володимир Горянський розповів, як йому вдається впоратися з цілою дитячою командою, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Наставник поділився, що іноді талановиті підопічні його дивують і навіть ставлять у глухий кут своїми висловлюваннями і відвертістю. Так, 5-річна Єва Коцюба, яка підкорила всю країну своєю безпосередністю, на кастингах сказала, що "коли народився її наставник Горянський, нікого на світі ще не було".

"Ми з Євою вже знайшли спільну мову. Вона мене запитала: "Скажіть, а я Вам подобаюся?". Я відповів: "Єво , ти мені дуже подобаєшся". Звісно, я її запитав: "Єво, а я тобі подобаюся?". На що вона мені відповіла: "Так, уже подобаєтеся", - сміється Володимир Горянський.

Крім того, зараз актор поєднує зйомки у проекті "Маленькі гіганти" зі зйомками другого сезону "файної патріотичної комедії" "Останній москаль", де він грає главу сільради.

"Новий сезон буде дуже цікавим і близьким глядачам, адже події, якими живе наша країна, бурхливо пронесуться Великими Вуйками", - розповідає Володимир Горянський.

Зазначимо, цієї неділі, 25 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" у проекті "Маленькі гіганти" розпочнеться абсолютно новий етап: команди зіркових наставників Наді Дорофєєвої, Насті Каменських і Володимира Горянського битимуться в батлі за можливість далі продовжити участь в шоу. Рішення, яка команда покине шоу, приймуть зіркові судді шоу - Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов.

Нагадаємо, наставник шоу "Маленькі гіганти" похизувався тим, що його донька значно випереджає своїх однолітків.

Володимир Горянський таки знайшов спільну мову з учасницею «Маленьких гігантів» Євою Коцюбою

Володимир Горянський таки знайшов спільну мову з учасницею «Маленьких гігантів» Євою Коцюбою

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація