Warner Bros. планує екранізувати восьму частину поттеріани

Warner Bros. планує екранізувати восьму частину поттеріани

Фото: Reuters

Фільм може вийти не раніше 2020 року.

Кіностудія Warner Bros. має намір екранізувати книгу Джоан Ролінґ "Гаррі Поттер і прокляте дитя", повідомляє Daily News з посиланням на джерела в Голлівуді.

Компанія веде переговори про права на використання сюжету, а на головну роль хоче запросити британця Деніела Редкліффа, який зіграв головну роль в оригінальній серії фільмів про Гаррі Поттера. 

За словами інсайдерів, фільм може вийти не раніше 2020 року, так як Warner Bros. вже знімає спін-офф поттеріани — трилогію "Фантастичні звірі та де їх знайти".

Нагадаємо, що нове продовження "Гаррі Поттера" присвячено дорослому життя чарівника. Дія розгортається через 19 років після подій книги "Гаррі Поттер і Дари смерті". За сюжетом Поттеру близько 40 років, він одружений і працює в Міністерстві магії. Основний сюжет п'єси присвячений його сину-підлітку Албусу Поттеру і оповідає про те, як він справляється з "важкою ношею" родинної спадщини.

У п'єсі фігурують персонажі Герміони Ґрейнджер, Рона Візлі, Джіні Поттер і Драко Мелфоя, а також його сина Скорпіуса, якого грає Ентоні Бойл. Змужнілого Гаррі у виставі зіграв 36-річний актор Джеймі Паркер, а Рона Візлі - 34-річний Пол Торнлі.

Герміону Грейнджер грає 45-річна чорношкіра акторка Ному Думезвені. Те, що на цю роль вибрали чорношкіру актрису, викликало бурхливу реакцію в соцмережах, адже фанати нерозривно пов'язували персонаж Герміони з актрисою Еммою Уотсон. Ролінґ назвала незадоволених людей "купкою расистів".

Нагадаємо, що книга "Гаррі Поттер і прокляте дитя" потрапила до списку бестселерів інтернет-магазину Amazon. Вона виявилася на вершині рейтингу менше ніж за добу після старту попередніх продажів 10 лютого.

Джоан Ролінґ порадувала шанувальників Гаррі Поттера хорошою новиною

Джоан Ролінґ порадувала шанувальників Гаррі Поттера хорошою новиною

Повʼязані теми:

Наступна публікація