Єва Лонгорія обирає кандидата у президенти США за гендерною ознакою

Єва Лонгорія обирає кандидата у президенти США за гендерною ознакою

Фото: Getty Images

Акторка пояснила, чому підтримує Гілларі Клінтон.

Колишній держсекретар США Гілларі Клінтон вийшла на фінішну пряму у перегонах до Білого дому. За даними ЗМІ, вона заручилася підтримкою достатньої кількості делегатів - аби на з'їзді демократичної партії її офіційно назвали кандидатом у президенти, йдеться у сюжеті ТСН.

 У Лос-Анджелесі для своїх прихильників вона влаштувала грандіозний концерт за участю Стіві Уандера, Крістіни Агілери, Рікі Мартіна та багатьох інших зірок. На президентських виборах - кандидат від демократів майже напевно зустрінеться зі скандальним республіканцем Дональдом Трампом, який перед з'їздом своєї партії теж заручився підтримкою належної кількості делегатів.

При цьому новоспечена дружина мексиканського багатія Єва Лонгорія доволі оригінально пояснила, чому підтримує саме Гіларі.

"Чимало людей завжди запитують, чому зірки підтримують політиків, кому яка різниця що відомі люди кажуть. Та маю вам сказати, нині я тут не стільки зірка, як американка, котра глибоко переживає за свою країну й зате куди ця країна рухається. Я за Гіларі, тому що я - жінка", - підкреслила актриса

Сама кандидатка в президенти США подякувала за довіру.

"Мушу визнати, що я б не могла цього зробити без вас. Ми маємо діяти разом. Разом ми значно сильніші. Дональд Трамп недостатньо кваліфікований, аби бути президентом Сполучених Штатів Америки. Й ми маємо не лише це говорити, але переконувати, аби кожен це зрозумів", - підсумувала Клінтон.

Нагадаємо, "відчайдушна домогосподарка" Єва Лонгорія підпрацьовує продавчинею в бутику Вікторії Бекхем.

Клінтон заручилася достатньою підтримкою, аби її офіційно назвали кандидатом у президенти від демократичної партії

Клінтон заручилася достатньою підтримкою, аби її офіційно назвали кандидатом у президенти від демократичної партії

Повʼязані теми:

Наступна публікація