"Єви Бушміної" більше не існує: артистка "розчинилася" у новому проекті

"Єви Бушміної" більше не існує: артистка "розчинилася" у новому проекті

Фото: facebook.com/layahmusic

Зірка заявила про зміну сценічного імені на LAYAH.

Екс-солістка дівочого гурту "ВІА Гра" Єва Бушміна кардинально змінила творчий вектор.

Яна шокувала прихильників звісткою про припинення проекту "Єва Бушміна".

"Друзі, проект "Єва Бушміна" припиняє своє існування. Довгий час ім'я "Єва Бушміна" гармоніювало з образом і творчістю, але з огляду на безліч експериментів і трансформації музичного стилю - перестало бути актуальним. Прийшов час закрити двері в минуле і почати все з чистого аркуша, без відгомонів "Фабрики зірок" та групи "Віа Гра". Тепер Ви побачите мене справжню, відверту, самобутню. Єва Бушміна - штучно створений персонаж і прийшов час з ним попрощатися. Я хочу бути зі своїм глядачем справжньою. Мене звати Яна. Всередині я кардинально інша і мені хочеться, щоб глядач це зрозумів і прийняв мене, мою творчість і світовідчуття. Тепер моя музика звучатиме під ім'ям LAYAH", - написала зірка на власній сторінці у мікроблозі, ім'я у котрому вона також змінила на новий псевдонім.

Співачка наголосила, що її сценічне ім'я у перекладі із санскриту означає "розчинення".

"У практиці йоги цей процес відбувається, коли душа позбавляється від подвійності. Людина, що практикує Лайя-йога, йде по шляху спонтанного самопізнання, вона перестає жити в категоріях фіксованого минулого і мотивованого майбутнього. Необхідно відійти від подвійного враження, який створив псевдонім "Єва Бушміна" і почати новий шлях під ім'ям LAYAH, в якому я повністю розчиняюсь і почуваюся справжньою", - підкреслила новоспечена LAYAH.

Крім того, зірка представила на розсуд публіки фрагмент нової пісні. При цьому, у коментарях до новини слухачі наголошують, що вже звикли до Єви Бушміної.

Нагадаємо,  екс-"ВІА Гра" Бушміна вийшла на подіум у самих лише колготах на спіднє.

Повʼязані теми:

Наступна публікація