Євробачення 2016: найяскравіші виступи другого півфіналу

У Стокгольмі відбувся другий етап міжнародної музичної першості.

На сцені Globe Arena відгримів другий півфінал "Євробачення 2016". Саме на цьому етапі свою конкурсну пісню представила Джамала, "підірвавши" нею залу.

Публіка радо зустріла українку, підтримуючи її оплесками.

Загалом, другий півфінал був багатим на яскраві номери. Зокрема, вражаючими були вбрання представниць прекрасної статі.

Харизматичний поляк Михаїл Шпак підкорював вибагливу європейську публіку оригінальним зовнішнім виглядом та піснею Color Of Your Life під час якої на сцені з'явилися віолончелістка та скрипальки.

Представниця Швейцарії Rykka у своєму виступі зробила ставку на вбрання: співачка постала у боді та шифоновій спідниці, яка продемонструвала її стрункі ніжки.

Епатажний конкурсант із Ізраїлю Хові Стар, який втратив паспорт на російській митниці, заспівав про рівність усіх людей. Під час виконання артистом композиції Made of Stars на сцені були присутні еквілібристи.

Білорусь на цьогорічному "Євробаченні" представляв співак IVAN, який спровокував обговорення свого номеру задовго до конкурсу. Артист інтригував можливим оголенням на сцені та присутністю вовків під час виступу. Щоправда, цього не відбулося: "родзинкою" шоу виконавця стали тварини на відеопроекторі.

Ірландець Nicky Byrne представив на розсуд публіки танцювальний трек Sunlight. Незважаючи на те, що красунчику пророкували переконливе місце у фіналі конкурсу, він туди не потрапив, однак номер показав доволі видовищний.

Співачка з Македонії Kaliopi вражала потужним вокалом у композиції Dona та глибоким декольте своєї сукні.

Литовець Донні отримав заповітний квиток до фіналу конкурсу завдяки композиції I've Been Waiting for This Night та видовищному сальто під час номеру.

Тендітна представниця Австралії Dami Im закцентувала увагу на блискучій сукні та неабиякій силі свого голосу у пісні Sound Of Silence. Таке поєднання принесло країні путівку до фіналу.

Представниця Словенії Мануела у розкішному білому вбранні та з атлетичним акробатом стала справжньою "родзинкою" другого півфіналу "Євробачення 2016".

"Войовнича" співачка з Болгарії Полі із яскравим макіяжем та екстравагантним костюмом також увійшла до списку фіналістів та запам'яталася глядачам.

Гучними аплодисментами та неабиякою підтримкою зустріла Globe Arena представницю України, Джамалу. Своєю проникливою піснею "1944" та видовищними графічними спецефектами артистка спричинила справжній фурор та отримала квиток до суботнього фіналу.

Згідно із останніми ставками букмекерів, Джамала перебуває на другому місці серед основних претендентів на перемогу.

Найбільше шансів на перемогу, вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

 А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація