Євробачення 2016: після півфіналів букмекери зробили невтішні для України прогнози

Євробачення 2016: після півфіналів букмекери зробили невтішні для України прогнози

Фото: Getty Images

З другого місця Джамала перемістилася на четверте місце.

По закінченню другого півфіналу пісенного конкурсу "Євробачення 2016", у якому українська співачка Джамала виборола перепустку до фіналу, букмекери зробили нові прогнози.

Так, як і раніше, Україна перебуває у першій п'ятірці фіналістів, щоправда її позиції дещо посунулися. З другого місця Джамала перемістилася на четверте.

А от стосовно першого місця, думка букмекерів не змінилася. Вони впевнені, що перемога буде за російським конкурсантом Сергієм Лазарєвим. На другому місці тепер опинилася австралійка Дамі Ім. Представник Франції Амір Хаддад трійку лідерів.

Фото: sports.williamhill.com

Українська співачка Джамала розташувалася на четвертому місці. А замикає першу п'ятірку представник Швеції співак Frans.

Нагадаємо, що фінал пісенного конкурсу "Євробачення 2016" відбудеться у суботу, 14 травня. Україна виступить у фіналі під номером 21.

А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація