Євробачення 2016: усміхнену Джамалу привітали квітами та намальованим феніксом

Конкурсантка з України побувала на прес-конференції.

По завершенню другого півфіналу міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2016", де наша Джамала виборола путівку у фінал, всі 10 фіналістів побували на прес-конференції.

Там чимала підтримка з України не лише гучними оплесками зустріла Джамалу, а й підготувала їй подарунки.

Так, просто під час конференції один з шанувальників підійшов до української співачки і подарував їй букет квітів. Окрім того, українці вручили артистці ікону та намальованого фенікса.

"По-перше, ми хочемо подарувати тобі ці квіти. Ми не хочемо ставити тобі питання. Вона так прекрасна. Дозволь поцілувати твою руку. І не лише квіти. Ми також хочемо подарувати ці подарунки. Ви знаєте, що наша країна після "Євробачення" відродилася, як цей фенікс, як Кончіта Вурст співала", - сказав чоловік.

Нагадаємо, що Джамала "підірвала" сцену "Євробачення" проникливим номером із видовищною графікою.

Українська співачка Джамала, яка представляє Україну на Євробаченні 2016, згідно з останніми ставками букмекерів, перебуває на другому місці серед основних претендентів на перемогу.

Найбільше шансів на перемогу, вважають букмекери, у представника Росії Сергія Лазарєва. Також в п'ятірці фаворитів Амір Хаддад із Франції, Франс зі Швеції та Демі Ім з Австралії.

У другому півфіналі Джамала виступила під номером 14 і виконала пісню "1944", в якій вона розповідає історію депортації своєї сім'ї із Криму в середині минулого століття. А як ви думаєте, хто переможе на Євробаченні 2016? Голосуйте:

До речі, днями відомий російський критик і журналіст Артур Гаспарян назвав пісню, номер і вокал Джамали найкращим на Євробаченні 2016. А ми тим часом підготували ще й цікавий відеотест, де пропонуємо вам вгадати хіти Євробачення із кількох нот. Впораєтесь?

Повʼязані теми:

Наступна публікація