Євробачення 2016: як Джамалу з перемогою привітали конкуренти

Євробачення 2016: як Джамалу з перемогою привітали конкуренти

Фото: Getty Images

Конкурсант з Росії Лазарєв був лаконічним у своєму привітанні.

У Стокгольмі відгримів міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2016", у якому беззаперечну перемогу здобула українка Джамала.

Як привітали співачку вітчизняні селебрітіс, ми вже дізналися. Тепер пропонуємо послухати, що про перемогу українки сказали її конкуренти.

Прямий суперник Джамали, представник Росії Сергій Лазарєв, якому букмекери наполегливо пророкували перше місце, був лаконічним у своєму вітанні.

"Ми вітаємо Україну", - сказав він.

А от щодо свого місця, до слова, Лазарєв у підсумку опинився на третій сходинці, артист прокоментував

"Для мене це велика перемога. У мене вибухав мозок, я такого в житті ніколи не відчував. Я зробив максимум. Я везу з собою бронзу".

Наставник Лазарєва на конкурсі Філіп Кіркоров впевнений, що якби не нові правила підрахунку голосів, то точно б переміг Сергій

"Вся Європа проголосувала за Сергія. Якби не зміна правил, якщо б вони були, як в 2008 році, то Сергій би переміг", - вважає Кіркоров.

Також з перемогою Джамалу привітала виконавиця з Австралії Демі Ім, що посіла 2-е місце, Полі Генова з Болгарії, що посіла 4-е місце, представник Франції Амір Хаддад, що посів 6-е місце, вірменка Івета Мукучян, що посіла 7-е місце. Також перемогу Джамали прокоментувала Лаура Тезоро з Бельгії, що посіла 10-ту сходинку.

Нагадаємо, що нашу Джамалу з перемогою також привітала й авторка "Гаррі Поттера" Джоан Роулінг.

Повʼязані теми:

Наступна публікація