Загадкова ONUKA позувала на тлі жахливих пейзажів Чорнобиля

Артистка знялася у фотосесії для видання Vogue.

Солістка української електро-фолк групи ONUKA Ната Жижченко, яка заявила, що не поїде в Росію, стала героїнею фотосесії видання Vogue.

Знімання відбувалися на території Чорнобиля. Локація була вибрана не просто так. Цьогоріч ONUKA випустила другий міні-альбом Vidlik. Його тема – Чорнобиль, а визначальний для Нати трек "1986", мабуть, найскладніша пісня групи за час її існування.

Тема Чорнобиля для Нати дуже особиста. Батько артистки був ліквідатором на ЧАЕС. За останні 10 років співачка була в Чорнобилі п'ять разів.

Для Жижченко Чорнобиль – не лише історія її родини. До цієї теми вона підходить як історик і вважає, що забувати про катастрофу не просто непристойно, але й небезпечно. "Пам'ятати – важливо. Це не значить страждати і спекулювати, це означає знати. Погане легко забувається, а як тільки щось забувається, воно тут же повторюється".

Співачка може годинами розповідати про Чорнобиль і навіть зізналася, що мріяла тут зіграти весілля, але розуміє, що це було б занадто.

Нагадаємо, "1+1" знімає фільм про Чорнобильську трагедію з музикою групи ONUKA. Документальна стрічка буде присвячена 30-річчю з дня катастрофи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація