Закохані Мірзоян та Матвієнко зворушливо заспівали дуетом

Пара виступила на концерті до п'ятиріччя творчої діяльності Арсена.

Під час великого концерту у Жовтневому палаці сталевий голос країни Арсен Мірзоян виступив разом зі своєю нареченою, Тонею Матвієнко.

Сольник артиста у столиці відбувся в рамках всеукраїнського туру до п'ятиріччя його творчої діяльності.

Розпочався концерт з нової пісні "ІА", яка вже встигла завоювала любов шанувальників музиканта. Вже з перших акордів глядачі впізнавали композиції та підспівували їх. Коли Арсен заспівав "Ніч", в залі спалахнуло шоу вогників, яке ліхтариками на своїх телефонах влаштували гості концерту. Під час виконанням пісні "Тісто" з першого альбому "Ґудзики" на сцені відбувся справжній музичний карнавал. А "Капронові банти" звучали хоровим співом з глядачами.

 Це так вразило Мірзояна, що він побіг в зал, аби ближче привітатись зі своїми фанами. Коли повертався назад на сцену, до нього приєднався Сергій Комаровський. Радіоведучий подарував співаку футболку, привезену з концерту Coldplay, а у відповідь отримав також футболку, але із зображенням Мірзояна.

Під час акустичної частини програми співак запросив на сцену свою кохану – Тоню Матвієнко. Разом вони заспівали  "Івана Купала".

Музиканти артиста дивували глядачів віртуозною грою на інструментах. Саксофоніст Володимир Лебедєв та клавішник Станіслав Лаврик влаштували шоу, граючи без рук.

Нагадаємо, минулого року під час сольного концерту Арсен Мірзоян освідчився Тоні Матвієнко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація