Закохані та романтичні: Матвієнко та Мірзоян продемонстрували почуття у ніжній love-story

Пара поділилася власним секретом сімейного щастя.

Зіркові наречений та наречена Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко розповіли про стосунки та виховання шестимісячної Ніни.

Закохані взяли участь у ніжній фотосесії на природі для Love Fp.

Молода двічі матуся Тоня приміряла "невагомий" образ, який створили сукні у пастельних тонах.

І Матвієнко, і Мірзоян вже мають дітей від попередніх стосунків: у співачки підростає 17-річна Уляна, а Арсен є татом двох синів.

У випадку із донечкою, зізнається артист, йому трохи складніше, оскільки він не до кінця розуміє тонкощей жіночої душі. Однак виконавець готовий сприйняти новину про закоханість Ніни в майбутньому та пообіцяв бути для неї другом.

 Своєю чергою Антоніна поділилася власний рецептом поєднання творчої кар'єри та материнства.

"Це дуже індивідуально. У мене була дуже спокійна вагітність, без ускладнень. Тому весь цей час я була дуже активною. У мене було дуже багато енергії і сил на творчість. У мене було кілька сольних концертів в Канаді, США та Португалії, ми зняли 3 відеороботи. Я себе морально готувала до того, що після народження малятка зроблю перерву в кар'єрі хоча б рік, тому максимально плідно намагалася провести час перед пологами. Але після вагітності мені так і не дали посидіти вдома з дитиною. Вже на 20-й день після пологів я стояла на сцені в прямому ефірі відбіркового туру на "Євробачення". З того самого дня я навчилася поєднувати кар'єру і догляд за малятком, хоча, зізнатися чесно, часом дуже хотілося залишитися вдома і насолоджуватися материнством. Проте, можу з упевненістю сказати, що поєднати можна все, було б бажання", - підсумувала зірка.

При цьому пара розповіла, що вони хотіли б для Ніни музичного майбутнього, а Матвієнко додала, що забезпечить для цього крихітку усім необхідним: уроками вокалу, школою.

Наостанок Тоня та Арсен розсекретили, як живеться в одній родині двом креативним людям.

"Ой, так добре. Всі один одного розуміють, немає ніяких сварок і сцен ревнощів через довгі репетиції, поїздки, пізні заходи. Всі розуміють - так потрібно заради кар'єри. Якщо Арсен або я фотографуємося з шанувальниками, ніхто з нас ніколи не почне ревнувати або дорікати. Для нас це така ж частина роботи артиста. Також дуже важливо, що завжди є поруч той, з ким можна порадитися в творчому плані, і радість буде щирою", - наголосила артистка.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко змалечку привчає донечку до плавання. Зірковий тато Мірзоян також відвідує басейн разом зі своєю Ніною. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація