Засновник групи Kazaky представив свій новий проект

Засновник групи Kazaky представив свій новий проект

Олег Жежель створив англомовну групу ILYB (I Love You Both).

Засновник і продюсер епатажної групи "Kazaky" Олег Жежель представив свій новий авторський проект – англомовну групу ILYB (I Love You Both).

Група об'єднує різноманітні напрями: поп, хаус, синті, електронно-танцювальний, альтернатива і не збирається зупинятися на міксі перерахованих стилів.

Проект ILYB зародився 3 роки тому в процесі пошуку його продюсером альтернативного напряму між вуличною і сучасною поп-культурою.

"Настали часи, коли людей складно чимось здивувати, вони бачили практично все. Тому я вирішив створити те, що буде подобатися особисто мені, зробивши наголос на талант, пісні і особистість артистів в максимально правдоподібній формі, - зазначив Олег Жежель. - ILYB практично ні в чому не має подібностей з "Kazaky". Загальною може бути тільки свобода самовираження".

Учасників нового проекту Жежель шукав досить довго, адже для нього принципово важливо було знайти виконавців, які вміють взаємодіяти між собою, яким не потрібні легенди і штучно створені сценічні образи. В результаті безлічі кастингів і прослуховувань юними голосами ILYB стали друзі Рома, Назар і Даша.

Дебютна пісня і музичне відео групи "So Wild" розповідає про почуття розчарування і відчаю, що застрягли між дитинством і дорослим життям молодих людей. Про те, як втрачене покоління хоче знайти себе.

Наступна публікація