Завдяки аукціону "Сніданку з 1+1" зібрано понад 82 тисячі гривень для кінотеатру для літніх людей

Завдяки аукціону "Сніданку з 1+1" зібрано понад 82 тисячі гривень для кінотеатру для літніх людей

Фото: Сніданок з 1+1

Благодійна акція програми показала вдалі результати.

У п'ятницю, 13 травня, в прямому ефірі "Сніданку з 1+1" відбувся благодійний марафон на підтримку літніх людей. Протягом всього дня кожен охоочий міг долучитися до торгів на аукціоні, та підтримати благодійну ініціативу.

Ексклюзивні подарунки, що принесли зіркові гості до студії "Сніданку", були виставлені на продаж у благодійному аукціоні, що відбувся на сторінці "Сніданку" у Facebook. Придбати подарунок від зірки міг кожен, хто запропонував найбільшу суму для перерахування на рахунок БО "Життєлюб".

Найпопулярнішими лотами виявились екскурсія ньюзрумом ТСН від телеведучої Лідії Таран та дизайнерська джинсова куртка Гаріка Корогодського, яку придбали за найвищу ціну 21 000 грн.

Зважаючи на ажіотаж навколо лоту від Лідії Таран, запеклі торги і ставки "хвилина в хвилину", телеведуча запропонувала додатковий сертифікат на відвідання екскурсії ньюзрумом "ТСН" для двох фіналістів. Тож загальна сума, зібрана за екскурсійні лоти Лідії, склала 17 000 грн.

Окрім цього, в рамках доброчинного аукціону можна було придбати: "ляльку-талісман" від актора Олексія Вертинського (куплено за 2 700 грн), дизайнерську сукню співачки Йолки (придбано за 2 500 грн), м'яч з автографами гравців БК "Днепр"  Бориса Філатова (придбано за 2400 грн), бейсболку з власної колекції Потапа (лот придбаний за 1400 грн), збірник власних кулінарних книг та запрошення за лаштунки "Сніданку" від  Руслана Сенічкіна (куплено за 4 200 грн), музичний альбом Івана Дорна "Рандорн" з автографам співака  (куплено за 1 700 грн), сертифікат на проведення кулінарного майстер-класу від Діми Борисова (придбано за 7 200 грн), шкіряну куртку співачки Ірини Білик (куплено за 7 000 грн), капелюх в якому співачка Віра Брежнєва знімалась у кліпі "Хороший день" (продано за 7 800 грн),  набір ефірних олій, блокнот та вишукану срібну каблучку від співачки Ольги Горбачової (продано за 3 800 грн),  шкіряну сорочку та футболку співака Валерія Харчишина (куплено за 2 500 грн), а також фінальний лот благодійного аукціону – піджак з власної колекції музиканта Олега Скрипки (лот придбаний за 1200 грн).

"Сніданок з 1+1" провів благодійний марафон / Фото: Сніданок з 1+1

Загалом, в результаті аукціону було зібрано 82 400 грн. Усі зібрані кошти будуть направлені на будівництво кінотеатру під відкритим небом для літніх людей у столичному Гідропарку.

Зокрема, в благодійного марафону "Сніданок" показав декілька історій життя літніх людей та допоміг втілити їх заповітні мрії.

Так, співак Віктор Бронюк здійснив мрію 100-річній бабусі Галині, яка проживає на Чернігівщині, та подарував їй кабанчика, про якого вона дуже мріяла. А фотограф Валерія Польська подарувала приголомшливу фотосесію колишній примі-балерині Ніни Циколюк на сцені Національного академічного драматичного театру імені Франка.

"Ми дуже раді, що благодійна ініціатива "Сніданку" вже вдруге знаходить відгук у серцях телеглядачів і наших друзів-українських зірок, які надали свої ексклюзивні лоти для онлайн аукціону. Ми безмежно вдячні усім небайдужим, які долучилися до акції, і вже плануємо наступні благодійні марафони", - зазначила шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.

Нагадаємо, Брежнєва, Білик, Йолка та інші зірки приєднаються до благодійного аукціону "Сніданку з 1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація