Збери пікантний пазл із Кім Кардашян. Гра на ТСН.ua

Збери пікантний пазл із Кім Кардашян. Гра на ТСН.ua

Світська левиця святкує день народження.

Сьогодні зірка реаліті-шоу, кумир мільйонів у всьому світі Кім Кардашян святкує день народження.

Дружині Каньє Веста виповнюється 36 років. Епатажна володарка пишних форм викликає бурхливу реакцію у багатьох – хтось нею захоплюється, хтось – відверто ненавидить і не розуміє. Однак нікого вона не залишає байдужим.

Як відомо, на початку жовтня Кім зухвало пограбували у Парижі – невідомі у поліцейській формі вдерлися в її апартаменти, зірку зв'язали і кинули до ванної. У Кардашян вкрали коштовностей на декілька мільйонів доларів.

Світська левиця важко переживає інцидент. Через це вона навіть скасувала масштабне святкування свого дня народження, яке планувала влаштувати в елітному клубі в Лас-Вегасі.

У день народження Кім Кардашян ми пропонуємо несподівану гру – спробуйте зібрати пазл із пікантних світлин зірки реаліті-шоу.

Щоб скласти пазл, використовуйте мишку. Усі частинки пазла можна перевертати. Для цього оберіть елемент лівою кнопкою миші, а потім колесом миші повертайте його. Елементи також можна перемішувати, змінювати сітку, фон та переглядати зображення, яке збираєтесь скласти. Для цього використовуйте нижню панель меню.

Повʼязані теми:

Наступна публікація