Земфіра з матюками просила прибрати український прапор на концерті у Вільнюсі – соцмережі

Земфіра з матюками просила прибрати український прапор на концерті у Вільнюсі – соцмережі

Співачка кілька разів просила прибрати прапор.

Російська співачка Земфіра, яка на концерті в Грузії підняла над головою прапор України, з матюками попросила фанів прибрати український прапор під час концерту в столиці Литви Вільнюсі.

Про це повідомляє Boom Bon TV і пишуть користувачі соцмереж, які побували на концерті.

Повідомляється, що українські шанувальники творчості Земфіри підняли прапор своєї країни, після чого співачка попросила його прибрати. Через деякий час вони знову підняли прапор і Земфіра вигукнула: "Я прошу вас, я прошу вас, бл*дь, приберіть прапор!".

При цьому Boom Bon TV ілюструє матеріал відео, на якому немає згадки про прапор.

Користувач Facebook Marina Mokeeva написала, що коли український прапор підняли в перший раз, Земфіра сказала, що її намагаються підставити. Коли ж прапор підняли вдруге, вона сказала: "Я живу в Росії, ми знаходимося в Литві. Я прошу, я прошу вас бл*дь". Ці слова є на відео від Boom Bon TV.

 

У меня все...Чтоб вы понимали, самолет Киев-Вильнюс на 90% состоял из людей, летящих на ее концерт. После инцедента все они вышли из зала.

Опубліковано Oksana Ekzitman 21 березень 2016 р.

Користувач Anna Salata також написала, що Земфіра неодноразово просила прибрати прапор України. За її словами, після цього багато людей стали залишати концерт. Їй в коментарях ще одна відвідувачка концерту Shomina Крісті написала, що Земфіра попросила прибрати прапори в принципі і про Україну згадки не було. На свій сторінці Shomina Крісті пише, що слова Земфіри були вирвані з контексту.

Нагадаємо, нещодавно Земфіра розповіла про плани приїхати в Україну з концертом.

"Обіцяю, що приїду в Україну з концертами. Щиро сподіваюся і хочу в це вірити, що пік напруженості між нашими країнами залишився в минулому, і я приїду. Будь ласка, дочекайтеся мене", - сказала Земфіра своїм українським фанатам.



 

Земфира со сцены просила зал убрать флаги Украины. Неоднократно. Я не хочу думать о своем отношении к этому поступку...

Опубліковано Anna Salata 21 березень 2016 р.
 

Земфира и скандал - это всегда были синонимы. Сегодня это в очередной раз подтвердилось. Услышала фразу после сложившейс...

Опубліковано Кристиною Шоминою 21 березень 2016 р.
 

Уже завтра те, кто пару месяцев назад постил Земфиру с флагом Украины с концерта в Грузии, запостят новые статусы. Тоже про флаг, но в корне с противоположным смыслом. А вообще, музыка - про любовь.

Опубліковано Кристиною Шоминою 21 березень 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація