Живий вогонь, феєричне світло та фатальна Саніна: The Hardkiss дали концерт в Києві

Живий вогонь, феєричне світло та фатальна Саніна: The Hardkiss дали концерт в Києві

Гурт виступив у Києві в рамках свого ювілею.

Сьогодні важко уявити українську музику без молодої, прогресивної поп-рок команди The Hardkiss.

Цьогоріч колективу виповнюється п'ять років. Свій ювілей гурт вирішив відсвяткувати двома масштабними концертами у Києві, перший з яких відбувся цієї п'ятниці у Stereo Plaza.

На сцену учасники гурту вийшли з майже півгодинним запізненням. Фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна з'явилася перед глядачами у легкій напівпрозорій сукні червоного кольору.

Потім співачка ще декілька разів змінювала вбрання – Саніна поставала у фатальному образі у білій куртці зі скорпіоном, яку потім змінила на чорну куртку.

Привітати The Hardkiss з ювілеєм прийшло чимало людей – колектив зібрав аншлаг у Stereo Plaza.

Зауважимо, що цього разу гурт підготував феєричне світлове шоу із різнорівневими екранами, що рухалися. Періодично у них з'являлися учасники The Hardkiss.

Цього вечора зі сцени пролунали найвідоміші хіти колективу. Від найперших – Make Up, "Прірва", Stones, Shadows of time, до нових – Tony, Talk!, Helpless, Rain.

Більше ніж півтори години Юля Саніна співала наживо. Також колектив зіграв дві пісні на біс – Organ та Under the sun.

До слова, послухати The Hardkiss прийшли й зіркові фанати – у залі були присутні фронтвумен гурту Onuka Ната Жижченко із чоловіком, лідером The Maneken Євгеном Філатовим, а також ведучий Андрій Бедняков.

Другий концерт у рамках святкування п'ятиріччя The Hardkiss відіграє сьогодні у київському Stereo Plaza. Початок о 20:00

Зауважимо, що вже через тиждень після київських сольників група вирушить у всеукраїнський тур Perfection Tour. В рамках туру The Hardkiss дадуть концерти в Івано-Франківську, Ужгороді, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпрі, Сумах, Полтаві, Харкові, Миколаєві та Одесі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація