Зірка "1+1" Людмила Барбір "стала" "зубастим динозавром"

Зірка "1+1" Людмила Барбір "стала" "зубастим динозавром"

Барбір озвучила героя мультфільму / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведуча озвучила героя з мультфільму "Добрий динозавр".

31 грудня на екрани українських кінотеатрів виходить анімаційна комедія від студії Disney / Pixar "Добрий динозавр", що розповідає захопливу історію про вражаючий світ, у якому динозаври не вимерли, а люди як і раніше живуть на лоні природи.

Одну з героїнь фільму – безстрашного, винахідливого й прагматичного тиронозавтра Ремзі – озвучила ведуча ранкової програми "Сніданок з "1+1" Людмила Барбір.

"Ремзі має зубастий характер і веселу вдачу. Любить покепкувати з брата і бути у всьому першою, але разом з тим цілковито віддана своїй сім'ї і готова пожертвувати собою  заради тих хто потребує допомоги. Її відчайдушність і невгамовна жага до пригод захоплює", - розповідає про свого персонажа Людмила.

За фахом актриса Людмила Барбір вже давно професійно займається дубляжем художніх фільмів. В Україні її голосом розмовляли героїні таких блокбастерів як "Аватар", "Росомаха", "Джанго Вільний" і багатьох інших.

Барбір з сином Тарасом / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Не вперше Людмила дарує свій голос і персонажу мультфільму: вона озвучувала Динамітку в  "Літачки: Рятувальний Загін" та разом з колегами із "Сніданку з "1+1" дублювала повнометражну анімацію "Губка Боб: Життя на суші". Однак ведуча зізнається, що життєрадісна Ремзі особливо припала їй до душі.  

"Цього разу у мене величезна відповідальність, адже динозаври - улюблені персонажі мого Тарасика. Сподіваюсь, йому сподобається. І інтрига для мене - чи впізнає голос мами. Якщо не ідентифікує - значить впоралася з завданням" - додає вона.

Барбір озвучила героя мультфільму / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дивіться анімаційну комедію Disney / Pixar "Добрий динозавр" з 31 грудня у всіх кінотеатрах України! З 24 грудня – допрем'єрні покази.

Нагадаємо, ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір розповіла про пошуки життєвої енергії в собі. 

Людмила Барбір озвучила злого ящура в мультфільмі «Добрий динозавр»

Людмила Барбір озвучила злого ящура в мультфільмі «Добрий динозавр»

Повʼязані теми:

Наступна публікація