Зірка "Голос.Діти-2" Анна Трінчер стала містичним духом лісу в новому кліпі

Співачка приміряла загадковий образ.

Молода співачка і учасниця проекту "Голос.Діти-2" Анна Трінчер представила новий кліп, в якому перетворилася на дух лісу.

Артистка в цьому році представляла Україну на дитячому "Євробаченні", на "Новій Хвилі", так само виступала від нашої країни на Турецькій Олімпіаді.

Відеоробота на пісню "Почни з себе" - це наступний крок на творчому шляху Анни, пісня була презентована на Європейській сцені в столиці Болгарії місті Софія, на дитячому "Євробаченні".

Над піснею працювали відома українська артистка ALYOSHA і музичний продюсер Вадим Лисиця. Відеороботу зняв кліпмейкер і режисер Володимир Шпак.

Відеоробота знята на території України, в лісі недалеко від Києва взимку 2015-го року і являє собою інтерпретацію боротьби добра зі злом в жанрі фентезі. Знімання розпочалися вранці, коли сонце не встало і закінчилися вже після його заходу. Тривалий знімальний день і складні погодні умови додали багато цікавих кадрів в знімальний процес.

"На мою думку, вийшло непогано, особливо мені сподобалися костюми і спец-грим, який готували і придумували мої хороші друзі, за що я їм дуже вдячний. Недивлячись на холод і вітряну погоду, головна героїня впоралася зі своїм завданням на відмінно. Дай Бог кожному артисту такого завзяття в роботі. Я впевнений, у Ані велике творче майбутнє ", - прокоментував свою роботу режисер Володимир Шпак.

Сама Анна Трінчер зізналася, що робота над кліпом для неї була дуже цікавою.

"Ідея цього кліпу мене відразу захопила в фантазію і світ казки. Адже в кліпі я з'являюся в образі лісового духу, який блукає по лісі і дивиться на наслідки, які залишила після себе людина. Врешті-решт мені це все набридає і я закликаю свою силу для змін навколишнього світу. Це такий собі образ того, що відбувається зараз у світі, люди забувають про людяність і один про одного. Звинувачують оточуючих в своїх бідах, хоча винні в усьому самі. Усі ми однакові і у кожної людини є однакові права ", - наголосила артистка.

Нагадаємо, учасниця "Голос.Діти-2" Трінчер розповіла про свою участь в дитячому "Євробаченні-2015".

Повʼязані теми:

Наступна публікація