Зірка "Голосу країни" Наталія Гордієнко вдруге вагітна

Зірка "Голосу країни" Наталія Гордієнко вдруге вагітна

Зірка "Голосу країни" Наталія Гордієнко вдруге вагітна

Фото: instagram.com/gordienkomusic

Артистка вже виховує донечку Єлизавету.

Українська співачка та учасниця першого сезону шоу "Голос країни" Наталія Гордієнко та її чоловік, автогонщик Павло Черепін готуються знову стати батьками.

Останні півтора роки зірка та її коханий жили у Польщі, а наразі – приїхали до Києва, йдеться у коментарі Наталі для Viva.

Наталія Гордієнко із чоловіком та донькою / Фото: instagram.com/gordienkomusic

"Жилося нам чудово, адже ми були разом, а в нашій родині нудьгувати не прийнято, де б не перебували. Життя далеко від дому дозволяє по-новому подивитися на свій досвід, особливо в побутових питаннях. Та ж культура поведінки водіїв на дорогах або щиро усміхнені люди на вулицях. Поганих звичок не набули, зате у нас з'явилися нові друзі. Спілкуємося з ними і після повернення в Україну, готуємося навесні приймати в гості іноземні делегації, будемо Київ показувати", - ділиться виконавиця враженнями від життя у Польщі.

Наразі, коли донечці пари Єлизаветі два рочки, пара готується до поповнення у сім'ї: Наталя вдруге вагітна.

"Ми вважаємо, що 2-2,5 роки - ідеальна різниця у віці для діток, що дозволяє надовго зберегти їхній взаємний інтерес до спільного проведення часу і одночасно дає можливість батькам як слід відновитися і відпочити", - наголошує майбутня вдруге мама.

Фото: instagram.com/gordienkomusic

Наразі Гордієнко планує поєднувати роботу та материнство, оскільки вважає, що родина – це головне.

"Мій контракт з Universal Music, укладений після шоу "Голос країни", закінчується в грудні 2016- го, через місяць, я дуже вдячна команді Universal за те, що ми робили разом ці 5 років, але моя подальша кар'єра переходить в нову, самостійну фазу . Якраз зараз формуємо нову продюсерську і саунд-команду і готуємо програму, з якою постараємося реалізувати той музичний потенціал, який з різних причин в останні роки не працював на повну. Я дуже цим натхненна!" - підсумувала зірка.

Нагадаємо, Наталія Гордієнко вийшла заміж за автогонщка Павла Черепіна у 2015-му році.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація