Зірка "Гри престолів" Хіді розповіла, чому у відвертій сцені ганьби її замінила дублерка

Зірка "Гри престолів" Хіді розповіла, чому у відвертій сцені ганьби її замінила дублерка

Акторці довелося виправдатися перед шанувальниками.

Фанати знаменитого серіалу "Гра престолів" були дещо розчаровані однією з серій.

Прихильники "ігор" почуваються ошуканими через те, що оголену акторку Ліну Хіді, яка грає Серсею Ланністер, замінила дублерка.

Хіді довелося виправдатися через "обман" і пояснити, чому вона скористалася допомогою дублерки під час пікантної сцени.

"Деякі люди думають, що я не така гарна акторка, раз не показала всім свої груди. І знаєте що? Мене це дійсно шокувало. Я знімалася оголеною, мене це зовсім не бентежить. Але я дуже емоційна акторка, це визначає мою роботу - я не знаю іншого способу грати. Це дуже сильно впливає на мене. І думка про те, щоб три дні знімати одну і ту ж сцену голою, змушувала мене злитися. А я не хотіла злитися. Не думаю, що Серсея злилася. А прекрасна Ребекка Ван Клів (дублерка) змогла правильно контролювати себе, будучи абсолютно голою, але я бачила, що і для неї це було важко. Я знімаюся постійно і тепер у мене є діти, так що я вирішила, що це занадто", - пояснила Хіді.

Нагадаємо, що у фіналі "Гри престолів" на шанувальників серіалу чекала відверта сцена - абсолютно гола Серсея Ланністер, роль якої виконує Ліна Хіді, пройшлася вулицями Королівської Гавані. Героїня Хіді була поміщена у в'язницю релігійними фанатиками за свою аморальну поведінку. Щоб опинитися на волі, Серсеї довелося відрізати волосся і абсолютно голою пройтися через нетрі Королівської Гавані, піддаючись образам місцевого населення.

Як згодом з'ясувалося, голою знімалася не Хіді, а її дублерка. У серіалі дублерці домалювали голову артистки.

До слова, днями вийшов проморолик до нового сезону "Гри престолів". Глядачі побачать першу серію вже 24 квітня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація