Зірка каналу "1+1" Мосейчук виставила на аукціон унікальний лот

Зірка каналу "1+1" Мосейчук виставила на аукціон унікальний лот

Лот від Наталії Мосейчук - унікальна екскурсія на канал "1+1" / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведуча запропонувала екскурсію на канал "1+1".

Сьогодні в ефірі "Сніданку з 1+1" відбувся марафон, який був присвячений дитячим мріям і новорічним чудесам.

В студію завітали зіркові гості, які принесли ексклюзивні подарунки для продажу на благодійному аукціоні. Всі кошти, виручені від продажу подарунків, підуть на допомогу маленьким пацієнтам Національної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ". В аукціоні взяла участь і ведуча "ТСН" Наталія Мосейчук.

"Знаєте, я переконана, що вже два роки ми всі живемо двома думками: це наші воїни -там і наші діти - тут. Перші - такі славні, такі мужні. Ми - їх тил і ми виконуємо роботу тилу, щоб додати їм впевненості. А другі - наші діти. І ми робимо все, щоб ані війна, ані біди дорослих на них не позначилися. Але є особливі діти. Їх біда глибше, їх біль - гостріше. І вони абсолютно беззахисні. Це діти, які мужньо борються з раком крові. Їхня надія - на диво. Але я переконана, що чудеса - цілком рукотворні. Тому я і вирішила взяти участь у новорічному благодійному телемарафоні "Сніданок з 1+1", який відбувається у партнерстві з благодійним фондом "Таблеточки". Я презентую свій лот на онлайн-аукціон. Це унікальна екскурсія на канал "1+1". Вашим гідом буду я. Обід, фоторепортаж та сувеніри від "1+1" - додаються. А ще - ви отримуєте щастя, щастя врятувати чиєсь маленьке життя. Зробіть це! "- закликає Наталія Мосейчук.

Стартова ціна лота - 1000 гривень. Один крок в аукціоні становить +200 гривень - це мінімальна сума, на яку ви можете піднімати вартість лота. Долучіться до доброї справи: зробіть ставку, запропонуйте найбільшу суму і отримаєте ексклюзивний подарунок від зірки.

Ставки приймаються сьогодні до 19:00

Повʼязані теми:

Наступна публікація