Зірка "Кварталу 95" Кошовий розповів, як готував доньку до "Голосу. Діти"

Зірка "Кварталу 95" Кошовий розповів, як готував доньку до "Голосу. Діти"

Зірка "Кварталу 95" Кошовий розповів, як готував доньку до "Голосу. Діти"

Актор попередив дівчинку, що це важка робота.

Донька зірки студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара, яка брала участь у проекті "Голос. Діти", вже зараз починає активно ставати артисткою, йдеться у "Світському житті".

Спочатку Варя брала участь у шоу "Розсміши коміка", потім у проекті "Голос. Діти", а потім – "Вечірній квартал". Однак Євген, який знає шоу-бізнес з іншої сторони, не проти, аби донька розвивалася у цьому напрямку

"На коміка я ж не знав, що вони підуть, тому для мене це був сюрприз і це було видно, напевно, по моїй фізіономії. А на "Голос. Діти" – я її попереджав одразу, що це дуже важка робота. Вона сиділа по 12 годин на репетиціях, вона розуміла, що це важко. Але якщо у людини є до цього завзяття, то чому б ні, чому б не спробувати", - пояснив Кошовий.

Актор зауважив, що попри свої зв'язки у шоу-бізі, не хоче домовлятися за доньку, оскільки вважає за потрібне, аби вона відчула на собі шлях артистки

"Я не хочу, щоб вона почувалася мажором, знаєте, у якого є зірковий батько, який всюди  проштовхує. Я хочу, щоб вона відчула це сама", - наголосив Євген.

Варвара ж, своєю чергою, все одно дуже хоче стати артисткою

"Я хочу бути артисткою, яка вміє все: танцювати, співати, на піаніно грати. От так от", - заявила дівчинка.

Нагадаємо, Кошовий зізнався, що напився після несподіваного виступу доньки у "Розсміши коміка.Діти". Для гумориста візит доньки на шоу був несподіванкою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація