Зірка "Родичів" Кістень зізналася, що на знімальному майданчику таємно літала на "кукурудзнику"

Зірка "Родичів" Кістень зізналася, що на знімальному майданчику таємно літала на "кукурудзнику"

Зірка "Родичів" Кістень зізналася, що на знімальному майданчику таємно літала на "кукурудзнику"

Кістень розповіла про знімання у «Родичах» / Фото: Сніданок з 1+1

Акторка без дозволу режисера сіла на борт літака. 

Українська акторка та зірка серіалу "Слуга народу" Катерина Кістень на знімальному майданчику любить поекстремалити та досі користується громадським транспортом, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Катерина розповіла про свою роль у новому восьмисерійному фільмі "Родичі", який вже сьогодні стартує на "1+1".

"Граю я панянку на ім'я Катерина, дуже складно було абстрагуватися. Коли говорять "Катя" на майданчику та у ролі це тебе ідентифікує з персонажем. Нещодавно я дізналася від Андрія Яковлєва, режисера проекту, що, виявляється, він писав сценарій, враховуючи тих, хто зніматиметься там. Насправді ми в цій ролі дуже людяні, тому що "сестра президента" - це за межею добра та зла, на мою думку.  Моя героїня в "Родичах", з одного боку, дуже комічна в проявах, але дуже драматична за суттю та своєю долею. У неї дуже сумна сімейна історія, пов'язана із тим, що вона дуже хоче дітей, а в неї чоловік – велика дитина", - поділилася зірка.

Акторка розповіла і про дублерів, які, як виявилося, були у фільмі.

"У мене в контракті чітко зазначено, що тільки я там. У мене не було шансів, насправді. Ми знімалися із значними перепрацюваннями, пізно вночі, коли ти просто сидиш і засинаєш на гримі, тебе пензлик будить. В один прекрасний момент, коли ми знімали катамаран на прекрасному озері із лебедями. І я раптом бачу відображення, яке ворушиться. Але я розумію, що це – не я, це – дівчина у такій же перуці та в такому ж одязі, як і я. І мені сказали, що дублери будуть падати з катамарана у це холодне озеро. Ми знімали літо восени. Ну у них були якісь гідрокостюми. Я не знаю, з чим це було пов'язано, можливо вони подумали, що ми можемо так впасти, що вже все. Ще був момент із літачками, коли ми знімали в Макарові на аеродромі. Там літав дуже кумедний "кукурудзник". Я тишком обійшла наметик, де сиділа режисерська команда та запитала, чи можна поряд покататися із пілотом, поки знімають загальний план. І далі розпочалася фантастична ситуація. Незважаючи на те, що тобі надягають спеціальні навушники, літак все ж дуже гучно летить. І в якийсь момент він видає на висоті дуже нехарактерний звук. І тут я розумію, що пілот-жінка в обличчі не змінюється, звук зник, а ми лавіюємо у повітрі ще. Виявилося, що проблема зі звуком, а не з бензином", - пригадала зірка один із казусів під час роботи над "Родичами".

Кістень зізналася, що доволі часто їздить в метро, оскільки все ще не наважилася придбати машину, бо їй "ніколи цим займатися".

Крім того, Катерина наголосила, що ненавидить затори та божеволіє у них. Акторку доволі часто впізнають в громадському транспорті, де вона "із перших вуст" дізнається думку про себе.

"Я до себе ставлюся доволі спокійно та демократично, я не сприймаю себе "зіркою". Я спокійно користуюся громадським транспортом. На таксі, до речі, я їжджу аналогічно та в певних станах, коли це потрібно", - підсумувала актриса.

Нагадаємо, зірка "Слуги народу" Кістень щаслива, що зіграла сестру Зеленського.

Сьогодні на "1+1" стартують "Родичі"

Сьогодні на "1+1" стартують "Родичі"

Повʼязані теми:

Наступна публікація