Зірки серіалів "Слуга народу" та "Гвардія" стали народними артистами України

Зірки серіалів "Слуга народу" та "Гвардія" стали народними артистами України

Боклан та Горбунов отримали звання народного артиста

Станіслав Боклан та Олексій Горбунов були відзначені почесними званнями.

Українські актори Олексій Горбунов і Станіслав Боклан отримали звання "Народний артист України", йдеться у "Сніданку з 1+1".

Внесок цих сильних чоловіків у культуру нашої країни величезний. Жодної "прохідної" ролі в кіно і незабутні образи на театральній сцені, - так кажуть про творчість Олексія Горбунова.

Однією з останніх робіт актора є роль Діда у військовій драмі "Гвардія" про війну на Донбасі. А сьогодні Олексій Горбунов зайнятий не творчістю, а допомогою та підтримкою поранених бійців. Він чи не щодня дає концерти у шпиталях. До речі, мрія актора Горбунова лишається незмінною - зіграти справжнє кохання.

А от справжнє визнання та популярність до Станіслава Боклана прийшли не так давно, хоча в театрі актор працює вже 30 років. А ще треба згадати його неперевершений образ Кобзаря у фільмі "Поводир", який претендував на премію "Оскар". Ну і, звісно, роль у серіалі "Слуга народу", де Станіслав зіграв прем'єр-міністра.

Нагадаємо, з початком війни в Україні російський актор з українським корінням Олексій Горбунов активно підтримував революціонерів. Наприкінці грудня минулого року Горбунов прийняв рішення відмовитися від участі в усіх російських фільмах та знявся в українському серіалі "Гвардія".

Повʼязані теми:

Наступна публікація